Snabbfakta

    • Göteborg
  • Heltid
  • Rekrytering

Ansök senast: 2022-12-04

Uppdragsledare inom VVS-teknik

Publicerad 2022-11-22

Vill du vara med och utveckla vår VVS-verksamhet på COWI i Göteborg? Det här kan var näst steg i din karriär!

Vi utvecklar och breddar vårt tjänsteutbud inom VVS-teknik och söker nu en uppdragsledare. Du blir en del av vårt team som utgår från vårt Göteborgskontor med uppdrag i hela Norden.

COWI är en multidisciplinär teknikkonsult med en stor bredd med såväl stora som små uppdrag. Din nyfikenhet och dina kompetenser kommer mycket styra vilka uppdrag du kommer att arbeta i men du har också stora möjligheter att pröva nya utmaningar.

Som uppdragsledare inom VVS-teknik arbetar du med:
> Förstudier, projektering och utredningar
> Uppdragsledning med kundkontakter där du representerar COWI
> Fungera som ett bollplank för mindre erfarna medarbetare
> Kostnadskalkyler på om- och nybyggnadsprojekt
> Delta i teknikutveckling inom gruppen för VVS-teknik
> Du är van att ta egna initiativ och har en god planerings- och organisationsförmåga

DIN PROFIL
Vi söker dig med erfarenhet av att planera, leda och följa upp VVS-uppdrag. Du har en god kompetens och kännedom inom hela VVS- och Energiteknikområdet. Du är lyhörd för kundens önskemål och tankar men framhåller också lösningar med ett helhetstänk, har kännedom om när andra teknikområden behöver involveras. Vårt erbjudande till våra kunder ska präglas av att vi vägleder våra kunder till rätt lösning som präglas av hållbarhet.
> Vi ser gärna att du har högskoleutbildning inom VVS eller installationsteknik eller annan relevant eftergymnasial utbildning inom området. 
> Vi ser gärna att du har minst 2–3 års erfarenhet av uppdragsledning och tidigare arbetat som projektör med en god kännedom om alla moment i ett uppdrag. 
> För att lyckas i rollen behöver du ha ett driv, vara målinriktad och ha lätt för att samarbeta med både kunder och kollegor. 
> Du vill vara en del av ett stort företag där vi samverkar med alla kontor såväl i Sverige som internationellt. 
> Det är också viktigt att du är flexibel och har stort fokus på kundens mål.
> På COWI arbetar vi multidisciplinärt där du obehindrat hanterar digitala verktyg för modeller, ritningar, beskrivningar mm. Kunskaper inom Revit är meriterande.

ATT ARBETA PÅ COWI
COWI erbjuder en arbetsplats att trivas på - ett självständigt, utmanande och varierande arbete i en framgångsrik internationell koncern. Hos oss får du arbeta i intressanta projekt och med moderna verktyg. COWI är ett stabilt företag med gott renommé som satsar på våra medarbetare och erbjuder möjlighet till delägarskap. i Göteborg sitter vi i helt nybyggda lokaler i Platinan. Med kontor över hela världen finns det möjligheter att arbeta utanför Sverige.

INTRESSERAD?
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta gruppchef Johan Gustavsson, jngu@cowi.com, 010 -850 16 05. Har du frågor om rekryteringsprocessen kontakta gärna Sarah Wallentin, Talent Acquisition Partner, Byggnad & Fastighet på +46 707 20 67 43 eller srwa@cowi.com. Intervjuer sker löpande – alla ansökningar behandlas konfidentiellt.

SÅ HÄR ANSÖKER DU
Klicka på länken nedan och berätta varför du är rätt person för den här befattningen. Vi ser gärna att du skickar in din ansökan, inkluderande CV och personligt brev, så snart som möjligt eftersom rekryteringsprocessen redan är igång. Vi samarbetar redan med utvalda rekryteringpartners och undanber oss därför direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Liknande jobb:

Publicerad: 2022-11-03
  • Stockholm
Publicerad: 2022-11-16
  • Stockholm
  • Heltid
Publicerad: 2022-10-13
  • Västerås