Snabbfakta

  • Göteborg

Ansök senast: 2022-11-20

Underhållstekniker

Publicerad 2022-08-22

Underhållstekniker
Göteborg

Vi utvecklar och tillverkar kvalificerade plastkomponenter till industrikunder och är ledande inom området. Vi satsar på våra medarbetare och har skapat ett prestigelöst och samarbetsvilligt klimat. Som underhållstekniker hos oss erbjuder vi dig ett varierande och stimulerande arbete där du får jobba med tekniskt avancerad utrustning med hög automationsgrad. Vi söker nu dig som brinner för teknik och alltid haft viljan att lösa tekniska problem.

 

"Jag har arbetat på Nolato i 18 år i flera olika roller, både som säljare och som teknisk chef. När jag erbjöds möjligheten att ansvara för Operations, kände jag att detta var en utmaning som lockade mig. Nolato är idag ett globalt företag som vi är en del i, moderna värderingar och hög fokus på sustainability frågor är ständigt på agendan.

Vi vill vara en fabrik som kontinuerligt levererar på alla plan, där medarbetaren står i fokus och känner sig trygga och vill vara en del av för att de då ständigt utmanas. Kompetensutvecklingen vi ger skapar förutsättningar att göra ett bra arbete."

- Mats Malm, Senior Operations Manager

 

Arbetsuppgifter och ansvarsområde
Som underhållstekniker arbetar du med det dagliga och förebyggande underhållet av vår utrustning för att säkerställa driften och se på förbättringar.

I rollen kommer du att:

 • Utföra underhållsarbete och reparationer av formsprutningsmaskiner, produktionsutrustning och fastighet
 • Stödja våra produktionsgrupper med teknisk kompetens
 • Medverkan i projekt, installationer av maskiner och produktionsutrustning
 • Kontinuerligt se på förbättringsarbeten av våra processer, arbetssätt och rutiner

 

Dina kvalifikationer 

 • Du har en teknisk utbildning som grund
 • Du har några års erfarenhet av underhållsarbete
 • Du är van och bekväm att arbeta självständigt genom kvalitetssystem
 • Erfarenhet av automation, formsprutningsmaskiner och hydraulik är meriterande
 • Erfarenhet av tekniska installationer i industrifastigheter är meriterande
 • Svenska och engelska i tal och skrift

 

Din profil 
För att lyckas i rollen så krävs ett intresse av att förbättra processer, där teknisk problemlösning ses som en stimulerande utmaning och att du gillar att ta ett personligt ägarskap för uppdraget. Som person är du kommunikativ och har en bra förmåga att ta människor. Du är strukturerad och ordningsam och van vid att hantera parallella arbetsuppgifter. Du har ett starkt driv och kommer med egna initiativ för att föra arbetat framåt. 

 

 

"Jag har arbetat i 36 år på företaget. Det har varit väldigt lärorikt och jag har utvecklats och fått mycket kompetens via utbildningar och olika roller här på företaget.

Att man kan styra upp sitt eget arbete och får den kompetens man behöver för att utvecklas gör jobbet stimulerande, samtidigt som jag arbetar ihop med trevliga medarbetare och ständigt lär mig nya saker."

- Susanne Bodó, produktionsledare

 

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringskonsult Maria Ahlén, 0708-490288, på Intenso Teknikrekrytering.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

 

 

Om företaget 
Nolato Plastteknik utvecklar och tillverkar kvalificerade plastkomponenter till industrikunder. Konstruktion och utveckling sker i nära samarbete med kunderna inom branscher såsom förpackningar, VVS, övrig industri och fordon. Nolato Plastteknik är ledande i Sverige inom området, och är dotterbolag till den internationella koncernen Nolato som med egen kompetens och långtgående specialistkunskaper erbjuder sina kunder högteknologisk utveckling och tillverkning av produkter och produktsystem baserade på olika polymera material som plast, silikon, TPE och gummi. Kunderna är till största delen stora, ofta globala, företag inom bland annat medicinteknik, läkemedel, hygien, telekom, fordon, vitvaror, trädgård/skog, byggsektorn och möbelindustri. På vår enhet i Göteborg är vi något över 100 anställda.

Läs mer om oss på www.nolato.se

Liknande jobb:

Publicerad: 2022-09-15
 • Gävle
Publicerad: 2022-09-18
 • Degerfors
 • Heltid