Snabbfakta

    • Södertälje

Ansök senast: 2020-10-06

Underhållstekniker Mekaniker

Publicerad 2020-09-15

Till vårt team på produktionsunderhåll på motorbearbetningen i Södertälje söker vi nu en underhållstekniker. Vi satsar på ständig utveckling och utbildning av våra medarbetare och erbjuder ett omväxlande arbete i en expansiv organisation.

Arbetsuppgifter
Underhåll är ett lagarbete där man är en del av produktionen och att bygga relationer är en viktig del. Vi arbetar i skift som varierar över tid vilket styrs av aktuella produktionsvolymer då vi har ett nära samarbete med våran kund. Som underhållstekniker får du ett meningsfullt arbete genom att bidra med ständig förbättring av maskinparken. Du får göra förebyggande och avhjälpande underhåll på produktionsmaskiner och lyftutrustningar.

I arbetet ingår tillståndskontroller av utrustningen samt felsökning av de mekaniska delarna av utrustningen där i bland annat hydraulik och pneumatik. Det ingår även en del administrativa delar i form av bredning och planering för utförande av arbetet i arbetsordersystem.

Din profil
Vi söker dig som vill vara med och bygga team i en familjär grupp. Vi ser att du har en gymnasial utbildning med teknisk inriktning, mekanik/verkstad är meriterande. Rollen ställer krav på tidigare erfarenhet inom mekanik samt vårt underhållssystem Maximo.

Du hanterar både svenska och engelska i tal och skrift och kanske ytterligare ett språk. Vi ser gärna att du har B-körkort och gärna god datorvana. Tidigare erfarenheter inom underhåll ser vi som en fördel. Du sätter säkerhet i fokus är hjälpsam och bidrar med gott humör. Du ser inga hinder i att arbeta i ett högt tempo och ser problemlösning som en utmaning.

Du är analytsk, kreativ och har god känsla för planering, ordning och reda. Din egen hälsa och en god balans i livet är något som vi tycker är viktigt och värdesätter. Vi tror på en öppenhet och en arbetsmiljö som genomsyras av samarbete, mångfald och inkluderande. Respekt för individen och tillsammans gör vi skillnad.

Ytterligare information
Känns det här som rätt jobb för dig? I så fall ser jag fram emot din ansökan.
Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Johan Forsmark, gruppchef produktionsunderhåll, tfn 08-553 830 09

Liknande jobb

Publicerad: 2020-09-14
  • Göteborg
Publicerad: 2020-09-23
  • Kista
  • Heltid