Snabbfakta

    • Södertälje

Ansök senast: 2020-10-16

Underhållstekniker EL/ Automation

Publicerad 2020-09-16

Till vårt team på produktionsunderhåll på motorbearbetningen i Södertälje söker vi nu en underhållstekniker. Vi satsar på ständig utveckling och utbildning av våra medarbetare och erbjuder ett omväxlande arbete i en expansiv organisation.


Arbetsuppgifter

Underhåll är ett lagarbete där man är en del av produktionen och att bygga relationer är en viktig del. Vi arbetar i skift som varierar över tid vilket styrs av aktuella produktionsvolymer då vi har ett nära samarbete med våran kund. Som underhållstekniker får du ett meningsfullt arbete genom att bidra med ständig förbättring av maskinparken. Du får göra förebyggande och avhjälpande underhåll på produktionsmaskiner och lyftutrustningar. I arbetet ingår tillståndskontroller av utrustningen samt felsökning i de elektiska delarna av utrustningen där i även styrsystem, i arbetet ingår även en del administrativa delar i form av bredning och planering för utförande av arbetet i arbetsordersystem.


Din profil

Vi söker dig som vill vara med och bygga team i en familjär grupp. Vi ser gärna att du har en gymnasiell utbidning med teknisk inriktning, inom el/styr är meriterande. Du hanterar både svenska och engelska i tal och skrift. Det underlättar för dig om du har ett B-körkort och god datorvana. Tidigare erfarenheter inom underhåll ser vi som en fördel. Du sätter säkerhet i fokus, är hjälpsam och bidrar med gott humör. Du ser inga hinder i att arbeta i ett högt tempo och ser problemlösning som en utmaning. Du är analytsk och kreativ har god känsla för planering, ordning och reda. Din egen hälsa och en god balans i livet är något som vi tycker är viktigt och värdesätter.

Ytterligare information
Jag tror på en öppenhet och en arbetsmiljö som genomsyras av samarbete, mångfald och inkluderande. Respekt för individen och tillsamans gör vi skillnad.

Känns det som jobbet för dig? Då ser jag fram emot din ansökan.

Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Ricard Gelin, chef produktionsunderhåll, tfn: 08-553 829 07. 

 

Ansökan

Din ska innehålla CV, personligt brev samt relevanta intyg/betyg. Vi behöver din ansökan senast den 16/10 2020.

Liknande jobb

Publicerad: 2020-09-21
  • Gothenburg
Publicerad: 2020-07-15
  • Solna