Snabbfakta

    • Upplands Väsby

Kategorier:

  • Elkraft och energi
  • Projektledning

Ansök senast: 2022-03-10

Underhållsingenjör

Publicerad 2022-01-09

Upplands Väsby | Tillsvidare

 

Om tjänsten
Hos oss på E.ON är du med och gör skillnad på riktigt. Vi har storleken och ambitionen som krävs för att ställa om till hållbar energiproduktion i samhället. Tillsammans med våra kunder och partners skapar vi superkrafter som gör skillnad – idag och för framtiden.
 

Vi söker nu en Underhållsingenjör till vår grupp på 14 personer i Upplands Väsby som ansvarar för vårt lokalnät i delar av Stockholmsområdet med fokus på reinvesteringar, projekt, underhåll och dokumentation. Det är ett varierande och dynamiskt arbete där du får möjlighet att skapa långsiktiga och goda relationer internt och externt med exempelvis kommuner, entreprenörer och andra intressenter. Dina närmaste kollegor i gruppen är projektörer, projektbeställare och dokumentationstekniker.
 

I din roll som Underhållsingenjör är du en viktig del i att våra underhållsåtgärder utförs på det tekniskt och ekonomiskt bästa sättet. För att lyckas med detta samverkar du i något vi kallar för Lokalnätsgruppen, men även inom nationella nätverk för processutveckling inom Underhåll samt i den lokala Storstörningsorganisationen. När det dyker upp felavhjälpnings-, underhåll- eller besiktningsfrågor på nätstationer och lokalnätsledningar i Stockholmsområdet så är det du som får förtroendet att hantera dessa kontakter samt utformningen av anläggningen. Det är en varierande och dynamisk roll som vi hoppas lockar dig som trivs med att påverka hur dina dagar utformas.
 

Vi söker
För att lyckas och trivas i rollen tror vi att du har relevant erfarenhet från eldistribution, gärna med en tyngd mot underhållsarbete. Om du har en bakgrund från projektering så blir vi också intresserade av dig. Det viktigaste är dock ett intresse, en nyfikenhet samt kunskaper inom elkraft. Eftersom du får ett stort förtroende inom ditt kompetensområde tror vi att du gillar projektledning och att uppnå nya framgångar tillsammans med andra.
 

Du kommer att ingå i en grupp med stor kompetens och intresse inom området som samarbetar och hjälper varandra dagligen. Du gillar troligtvis ordning och reda och har en naturlig fallenhet för struktur. Vi har många kontaktytor så därför är det din kommunikativa förmåga och samarbetsförmåga mycket viktiga egenskaper i rollen.
 

Din närmsta chef Mikael Bohjort kommer, tillsammans med teamet, att ge dig stöttning såväl som ansvar för att du ska trivas i din roll. Mikaels ledarskap bygger på öppenhet och engagemang och han har ett stort förtroende till sina medarbetare. Vi hoppas att du, precis som vi, brinner för våra kunder och ett hållbart samhälle! 
 

Välkommen att söka och var med oss på vägen mot ett hållbart samhälle! Sista ansökningsdatum är den 6e februari!
 

För frågor om tjänsten, vänligen kontakta rekryterande chef:
Mikael Bohjort,+46 703 150549
 

För fackliga frågor, vänligen kontakta: 
Per Carlsson, Unionen, +46 706 035425                 
Tony Rexepi, Akademikerna, +46 730 871638 
Michael Andersson, Ledarna, +46 705 250129 
Mats Lundberg, SEKO, +46 730 499778 

 

E.ON är ett internationellt privatägt energiföretag. 75.000 medarbetare i 15 länder arbetar dagligen för utvecklingen av tekniska innovationer och användarvänliga kundlösningar för den nya energivärlden. Vi är det första stora energibolaget som verkligen fokuserar på framtidens energilösningar genom våra affärsområden för smarta nät och kundlösningar.

Liknande jobb

Publicerad: 2021-11-26
  • Uppsala
Publicerad: 2022-01-09
  • Linköping
  • Heltid