Snabbfakta

    • Norrköping

Ansök senast: 2022-11-21

Underhållsingenjör, Automation

Publicerad 2022-09-22

 

Underhållsingenjör, Automation

 

Norrköping | Tillsvidare

 

 

Om tjänsten

Hos oss på E.ON är du med och gör skillnad på riktigt. Vi har storleken och ambitionen som krävs för att ställa om till hållbar energiproduktion i samhället. Tillsammans med våra kunder och partners skapar vi superkrafter som gör skillnad – idag och för framtiden.

 

Nu söker vi på EON en underhållsingenjör för att arbeta med automations- och styrsystemen på våra anläggningar i Norrköping. I rollen har du teknikområdesansvar för automationsområdet vilket inkluderar styrsystemen IFIX, PLC, passerkortssystem, kamerasystem och säkerhetssystem.

Som underhållsingenjör hos oss kommer du tillsammans med övrig underhålls-, drift- och anläggningspersonal arbeta med ständiga förbättringar och vara delaktig i budgetarbete och uppföljning på både kort och lång sikt. I den här rollen kommer du främst agera teknisk rådgivare och kravställare snarare än utförare och ha ett nära samarbete med entreprenörer och samarbetspartners.

Du kommer att ingå i en grupp bestående av 7 personer med stor kompetens som samarbetar och hjälper varandra inom teknikområdena el, instrument och automation. Av dessa personer arbetar ytterligare 2 inom automationsområdet.

 

 Vem vi söker

För att lyckas och trivas i rollen tror vi att du är en kommunikativ, driven och nyfiken person med stort teknikintresse. Du trivs i en roll där du samarbetar nära både kollegor och externa samarbetspartners. Vi tror att du har utbildning och minst ett par års erfarenhet av arbete inom automationsområdet. Har du därtill jobbat med automationssystem inom processindustrin ser vi det som högt meriterande. Kunskaper om flera av våra processystem ABB AC800M, AC500, AC 450, SATTCON 200 och Siemens s7/s5 är en bra grund för att snabbt förstå vår verksamhet och kunna bli självgående i dina uppgifter.

 

Vi tror att du är van vid att arbeta metodiskt och att du på ett lösningsorienterat sätt kan driva förbättringsarbete och se till att överenskomna arbetssätt efterlevs. Eftersom du precis som vi sätter säkerheten främst, är vikten av att rutiner och instruktioner följs en självklarhet.

Din chef, Mattias Falk, tror på ett coachande ledarskap där det är viktigt med en öppen och ärlig kommunikation. Du kommer att få vara delaktig i tekniskt utmanande arbeten i en anläggning med såväl äldre som mycket modern utrustning.

 

Mångfald och inkludering är viktigt för oss på E.ON. Vi vill att alla ska alla känna sig välkomna och värdefulla och jobbar aktivt för en rättvis och inkluderande arbetsmiljö.

 

Välkommen att söka och var med oss på vägen mot ett hållbart samhälle!

 

Har du frågor gällande tjänsten, kontakta gärna rekryterande chef:

Mattias Falk,  +46 730 69 90 75

 

För fackliga frågor, vänligen kontakta:

Mats Ekblom, Unionen, +46 705 259188

Carl-Johan Johansson, Akademikerna, +46 702 163611

Michael Andersson, Ledarna, +46 705 250129

Mats Lundberg, SEKO +46 730 499778

 

E.ON är ett internationellt privatägt energiföretag. 75.000 medarbetare i 15 länder arbetar dagligen för utvecklingen av tekniska innovationer och användarvänliga kundlösningar för den nya energivärlden. Vi är det första stora energibolaget som verkligen fokuserar på framtidens energilösningar genom våra affärsområden för smarta nät och kundlösningar.

Liknande jobb:

Publicerad: 2022-09-06
  • Mora
  • Heltid
Publicerad: 2022-09-14
  • Jönköping