Snabbfakta

    • Landskrona

Kategorier:

Ansök senast: 2023-12-20

Underhållselektriker

Publicerad 2023-11-30

Till Haldex i Landskrona söker vi nu en

Underhållselektriker

Haldex i Landskrona tillverkar världens säkraste bromsar till släpvagnar och är en modern fabrik med nya maskiner och flera robotar. I Landskrona finns både utvecklingsavdelning och produktion.

Du kommer att få ett intressant och omväxlande arbete där du tillsammans med kollegor löpande utvecklar vår underhållsavdelning och får möjlighet att utveckla dig själv. Vi söker en lagspelare i första hand men som även trivs med att vara kreativ, se lösningar och utveckla processer och metoder. Känner dig redo för ett nytt uppdrag och dessutom alltid sätter säkerhet i första rummet, då ska du söka detta jobb!!

Om tjänsten
I rollen som Underhållelektriker blir din uppgift att säkerställa att produktionsutrustningen levererar enligt uppsatta mål för teknisk tillgänglighet. Underhållselektrikern är dessutom drivande i underhållsorganisationens utveckling och de ständiga förbättringar som bedrivs i produktionen.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat vara att utföra metodisk och systematisk felsökning med hjälp av mjukvaruverktyg för styrsystem och elschema. Assistera skiftgående partner i arbetet med mekaniska arbetsorder och ansvara för att ordning, reda och renlighet följs enligt 5S på dinarbetsplats. Du ska även arbeta med både förebyggande och avhjälpande underhåll och eskalera produktionsstopp enligt Haldex eskaleringsmodell.

Tjänsten är placerad i Landskrona och är en tillsvidareanställning. Som anställd hos Haldex förväntas du dela Haldex värderingar samt vara engagerad och resultatdriven med att bidra i de kontinuerliga förbättringar som sker med tillämpning av Haldex Way.

Vem är du?
Du behöver minst ha begränsad el behörighet (BB1), truckkort och utbildning i mobila arbetsplattformer. Du behöver även ha goda kunskaper i Officepaketet och mycket god datorvana samt gärna erfarenheter av PLC system från Siemens, Mitsubishi,  Siemens Sinumerik 840D, Atlas Copco momentstyrningar och ABB Robotsystem. Vi lägger stor vikt vid din tekniska kunskap och erfarenhet i denna tjänst och vi ser även att du har en förmåga att se behov, finna och implementera lösningar. Du har ett teknikintresse och ett driv för att lösa uppkomna utmaningar, du har lätt för att kommunicera och uttrycka dig både på svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Ansökan
Välkommen med din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 20 december. Urvalsprocessen sker löpande.

Kontaktpersoner
Har du frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen så hör av dig till vår Chef för Produktionsteknik- och Underhåll, Linda Karagianis på linda.karagianis@haldex.com

Liknande jobb:

Publicerad: 2023-11-15
  • Umeå
  • Heltid
Publicerad: 2023-11-23
  • Östersund
  • Heltid
  • Göteborg
  • Heltid