Snabbfakta

    • Västerås

Ansök senast: 2023-01-29

ÄR DU INBYGGDA SYSTEM PROFILEN VI SÖKER ?

Publicerad 2022-05-05

Har du erfarenhet inom inbyggda system och är nyfiken på nya utmaningar, företag eller nya branscher? Är det kanske så, att du just nu letar efter inspiration och undrar ”Vad finns det för spännande där ute?” Då ska du absolut läsa igenom vår annons.

Sigma Industry är ett entreprenörsdrivet konsultföretag som bär fanan högt när det gäller omtanke om varandra och vår omvärld. Vårt mål är att förbättra morgondagen för våra kunder genom våra konsulters kunskap, drivkraft och nyfikenhet. Hos oss finns olika team i Eskilstuna och Västerås med blandad erfarenhet och bakgrund som tillsammans expanderar vår verksamhet och upptäcker nya områden.

Just nu arbetar vi för att stärka upp vårt team med fler inbyggda system profiler. Har du arbetat med projektledning, kravinsamling, utveckling, cyber säkerhet,funktions säkerhet, testning eller är du kanske en systemarkitekt??

Eller så kanske du har jobbat med change management eller android utveckling? Just nu söker vi dig med inbyggda system inriktad profil som vill ta nästa steg i din karriär.

Vi söker dig som kommer direkt från högskolan eller har arbetslivserfarenhet och har förmågan att analysera problem, identifiera lösningar, ensam eller tillsammans med ett tvärfunktionellt team. Som person är du självgående, nyfiken, målinriktad och driven. För att passa in hos oss ska du vara en lagspelare som bidrar till att bygga vår verksamhet vidare.

Sigma samarbetar med en rad olika företag inom flera branscher och våra uppdrag handlar ofta om teknik i framkant. Hos oss har du möjlighet att lära dig något nytt eller arbeta inom områden som du redan är trygg och erfaren inom. Hos oss lär vi oss av varandras erfarenheter och har roligt tillsammans. Vi anser att kunskapsutbyte, gemenskap och korta beslutsvägar är nyckeln till framgång.

Vi vill gärna vet mer om dig och vi tror på det personliga mötet som det bästa rekryteringsverktyget.

Vi ser fram emot att träffa dig!

INFORMATION

Rekrytering sker löpande och vi kommer återkoppla till dig så snart vi kan. Tack för att du tar dig tid och kontaktar oss.

Kontakt

För mer information kontakta

Mikael Hagström
+46 70 60 12 715
mikael.hagstrom@sigma.se

Liknande jobb:

  • Stockholm
  • Deltid
Publicerad: 2021-12-20
  • Karlstad
  • Malmö
  • Heltid