Snabbfakta

    • Vetlanda

Kategorier:

Ansök senast: 2022-12-02

Tryckare till Swedish Match Industries AB

Publicerad 2022-11-02

Vi söker nu dig som vill arbeta som tryckare på Swedish Match. Här kommer du att trycka ytterasken till tändsticksasken!

Om tjänsten

Du kommer i första hand arbeta i ett arbetslag om tre personer. Maskinen ni arbetar vid är en 4-färgs rulloffset och ni ansvarar för maskinens tillverkningsprocess, skötsel och underhåll. Du kommer att få en omfattande intern utbildning på denna maskin. I tjänsten ingår också att vara flexibel och behjälplig vid andra arbetsområden inom företaget.

Du bidrar till din avdelnings framgång genom ditt drivna arbete. Du jobbar aktivt för att bibehålla och förbättra avdelningens mål.

Varför ska du jobba hos oss?

Vår engagerade och motiverade personal bidrar aktivt till en trivsam och säker arbetsplats där vi tillsammans skapar en företagskultur som präglas av högpresterande och förändringsbenägna medarbetare som vi anser vara nyckeln till vår fortsatta framgång. Vi erbjuder riktigt bra förmåner och hos oss har vi bra sammanhållning där din roll i teamet är viktig. Vi lyssnar på varandra och behandlar varandra med respekt.

Din profil

Vi söker dig som är tekniskt intresserad, kan ta egna initiativ och är mån om att alltid göra ditt bästa. Du är en lagspelare som respekterar, stödjer och inspirerar andra i din omgivning.

Vi tror att du har:

-          Erfarenhet av praktiskt mekaniskt arbete

-          Utbildning på gymnasienivå med teknisk inriktning eller motsvarande utbildning/erfarenhet.

-          Goda kunskaper i svenska och engelska, både tal och skrift.

-          God datorvana

-          Ett fullgott färgseende.

Det är meriterande om du har travers eller truckkort, utbildning och erfarenhet inom offsettryck/rulloffsettryck samt kunskaper inom LEAN och/eller förbättringsverktyg.

Vi värdesätter mångfaldiga team för att vi vet att mångfald bidrar till en bred expertis, kreativitet och utveckling.

Personliga egenskaper

Din personlighet präglas av ett utåtriktat och positivt förhållningssätt. Hög arbetsmoral och punktlighet är egenskaper som vi värdesätter högt hos dig. Vidare är du drivande och noggrann när det gäller säkerhet, kvalitet och leverans.

Om företaget

Swedish Match är en internationell och börsnoterad koncern som utvecklar, tillverkar och säljer kvalitetsprodukter under marknadsledande varumärken.

När du som medarbetare kommer till Swedish Match upptäcker du snart att vi verkligen menar allvar med våra värderingar passion, ägarskap, innovation och kvalitet.

Vi intervjuar löpande så skicka in din ansökan så fort du kan. Det gör du på uniflex.se. Har du frågor är du välkommen att kontakta Jacob Couchér Stridh på mejl: jacob.coucher-stridh@uniflex.se.

Tjänsten är en rekrytering och du blir anställd direkt av Swedish Match.

Liknande jobb:

  • Linköping
  • Heltid
Publicerad: 2022-11-22
  • Götebborg
  • Heltid
Publicerad: 2022-11-10
  • Trollhättan