Snabbfakta

  • Stockholm
 • Heltid

Kategorier:

Ansök senast: 2022-10-31

Transportledare med fokus på anläggningstransporter till region Special - Stockholm

Publicerad 2022-09-09

Region Special är en av Skanska Sveriges regioner inom verksamhetsgren Väg och Anläggning. Regionen är specialister inom områdena grundläggning, schakt och transport, losshållning samt masshantering. Verksamheten kännetecknas av komplexa projekt, avancerad problemlösning samt stora maskiner.

Schakt & Transport Stockholm är en del av Region Special. Vår verksamhet består av försäljning av entreprenadmaskintjänster, transporttjänster och masshantering. Vårt lag består av specialister i olika segment och till vår verksamhet i Stockholm behöver vi nu stärka upp med en transportledare för anläggningstransporter_._

Vi söker en transportledare som vill stärkas med oss!
I rollen som transportledare för anläggningstransporter ansvarar du för den dagliga driften i vår transportverksamhet. Du är involverad i kontinuerlig utveckling och uppföljning av vår verksamhet. Du är en ”doer” – en viktig pusselbit som får verksamheten att fungera varje dag.

Rollen omfattar bland annat kontinuerlig dialog för att stämma av och möta behov av transporter i våra projekt, hantera erforderlig dokumentation samt sy ihop säcken med fakturor och debiteringsunderlag. Du är en del av ett team som ansvarar för den dagliga driften. Att vara transportledare innebär också att ha täta kontakter med kunder, både befintliga och nya. Du förstår vikten av att ge åkarna bästa möjliga förutsättningar att leverera och sätta kunden i centrum.

Viktiga arbetsuppgifter i rollen

 • Ansvara för förmedling av lastbilar till Skanskas projekt
 • Resurssättning för daglig drift
 • Kontinuerlig kontakt med kunder/projekt och åkerier
 • Via ordersystem styra lastbilar till rätt projekt
 • Uppföljning av körningar i ordersystem, sammanställning och information om avvikelser åt projektet och till ekonomiavdelningen
 • Tillsammans med projekten utforma rätt logistiklösningar
 • Rapportera eventuella olyckor, tillbud och observationer

Vem är du?
Som transportledare för anläggningstransporter har du ett tydligt fokus på planering och ekonomi, två hörnstenar för att nå ett lyckat resultat.

Du trivs med att ha tät dialog med kunder, projekt, leverantörer och chaufförer. Din goda samarbetsförmåga hjälper dig att bygga och bibehålla ett internt och externt kontaktnät.

Du har erfarenhet av att jobba med logistiklösningar för anläggningstransporter, både praktiskt och ekonomiskt. Vi tror att du har din bakgrund inom anläggningsbranschen.

Viktigt för tjänsten är även goda språkkunskaper i svenska, att du har ett B-körkort och att du har tillgång till egen bil.

Vad kan Skanska erbjuda?
Hos oss på Skanska blir du en del av ett företag som bygger morgondagens samhälle. Oavsett vilken roll du får har vi ett bra erbjudande till dig. Några tydliga exempel är aktiesparprogram, friskvårdsbidrag och möjlighet till förstärkt föräldrapenning. Vi lovar våra medarbetare ständig utveckling. Hos oss har du också möjlighet att lära av dina kollegor över hela Sverige och utvecklas mot nya roller.

Intresserad? Skicka in din ansökan med CV och personligt brev via länken nedan. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjlig men sista ansökningsdag är 2022-10-31. Om du har några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Scott Adams, projektchef 010-449 58 35, scott.adams@skanska.se

Vi ser fram emot din ansökan!

Våra medarbetare är vår främsta styrka och det är viktigt att du känner dig trygg hos oss. Vi vill att du ska trivas på jobbet och ha kul med dina kollegor. Vi lovar dig som medarbetare en ständig kompetensutveckling och tillhandahåller en rad internutbildningar, befattningsspecifika program och internationella utvecklingsmöjligheter. För oss är hälsa och säkerhet extra viktigt och det ligger även som grund för våra förmåner till dig som anställd på Skanska.

Liknande jobb:

Publicerad: 2022-09-30
 • Grums
Publicerad: 2022-08-26
 • Örebro
 • Heltid