Snabbfakta

    • Gotland
    • Visby
  • Heltid

Kategorier:

  • Bygg och anläggning

Ansök senast: 2022-08-31

Träarbetare Hus Sydost - Gotland

Publicerad 2022-07-26

Vi söker fler engagerade snickare/träarbetare till vår verksamhet på Gotland

Skanska söker just nu en ny medarbetare till verksamheten på Gotland. Vi är idag 20 medarbetare på Gotland och vi har flera spännande utmaningar framför sig. Förutom våra byggprojekt, brinner vi för mångfald och ledarskap, vi vill att alla ska ges förutsättningar att må bra och ha roligt på jobbet.

Som träarbetare kommer du att arbeta med Skanskas byggprojekt som kan vara både ombyggnationer och nybyggnationer. Rollen bjuder på variationsrika arbetsdagar i olika byggprojekt med stora möjligheter att utveckla dina yrkeskunskaper. Du kommer att arbeta i ett team där alla har en viktig uppgift, att utföra sina arbetsuppgifter på så bra sätt som möjligt och alltid med fokus på säkerhet och produktivitet.

Den vi söker

För att trivas hos oss har du ordning omkring dig, trivs att arbeta i grupp och du bidrar också till att skapa och bibehålla bra relationer med kollegor, medarbetare och kunder. Du ska ha goda kunskaper som träarbetare och vara trygg i din yrkesroll. Du känner en stolthet i ditt arbete och ser ditt bidrag i projektet. För att passa hos oss är det även viktigt att du är noggrann och ansvarsfull i ditt arbete.

B-körkort och yrkesbevis är ett krav.
Tillträde sker enligt överenskommelse.

Ansök idag eller senast 31 augusti

För frågor kring tjänsten; kontakta projektchef Fredrik Rosarfve på telefon 010-449 58 81. Annonsen ligger ute under en del av vår semester och vissa veckor har vi tyvärr svårt att vara tillgängliga för svar. Vi ser fram emot att få in din ansökan!

Våra medarbetare är vår främsta styrka och det är viktigt att du känner dig trygg hos oss. Vi vill att du ska trivas på jobbet och ha kul med dina kollegor. Vi lovar dig som medarbetare en ständig kompetensutveckling. För oss är hälsa och säkerhet extra viktigt och det ligger även som grund för våra förmåner till dig som anställd på Skanska.