Testingenjör till ALTEN Skåne!

Publicerad 2023-02-20

Se hit, vi på ALTEN i Skåne söker just nu efter testingenjörer inom mekanik/maskin!

Vad erbjuder vi?
Varje medarbetare är lika viktig i ALTENs framgång! Vi tror på att växa tillsammans genom att erbjuda möjligheter, utveckling och gemenskap. ALTEN verkar inom flera olika branscher, har en stor variation av uppdrag, coachande chefer och utbildning via ALTEN Academy vilket gör att det alltid kommer vara möjligt att utvecklas hos oss. Dina önskemål styr din väg framåt.

Som konsult får du både en teamkänsla i ditt uppdrag och en riktigt härlig gemenskap på ALTEN. Genom våra interna nätverk såsom Women@ALTEN och ALTEN Sports and Social Club ges du möjlighet att driva frågor och aktiviteter som just du brinner för. På ALTEN tycker vi det är viktigt med balans mellan arbete och fritid, därför erbjuder vi tre extra lediga dagar per år. Hos oss är du ansluten till kollektivavtal och erbjuds förmåner så som friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar.

Din roll som Testingenjör hos ALTEN:
Som konsult hos oss kommer du bli del av teamet som verkar inom affärsområdet för Product Development. Våra kunder återfinns i en rad olika branscher t.ex. bilindustri, telekom, livsmedels och försvar. Som testingenjör kan du komma att jobba med bland annat prestandautveckling, rigga upp i fixturer, livslängdstester, systemtest och validering.

Vi letar efter dig som har:
Vår främsta prioritet är att matcha dig mot uppdrag som intresserar dig. För denna roll söker vi testingenjörer inom alla erfarenhetsnivåer, från junior till senior. Vi ser att du har:

Grundläggande krav:

  • Du har en högskoleingejörsexamen inom maskin/mekanikinriktning alternativt mekatronik eller teknisk fysik
  • Du gillar att blanda praktiskt arbete med teoretiskt arbete

Meriterande:

  • Erfarenhet av LabView och MatLAB
  • Erfarenhet av test och validering i någon form

Har du frågor kring konsultyrket hos ALTEN är du varmt välkommen att kontakta konsultchef Markus Nilsson, markus.nilsson@alten.se, eller HR-partner Ellen Linder, ellen.linder@alten.se. Hoppas att vi ses!

Vi hanterar ansökningarna löpande, så tveka inte på att höra av dig redan idag – we believe in growing together!

Om ALTEN:
ALTEN är ett av Europas största teknik- och IT-konsultföretag med över 45 000 anställda i mer än 30 länder. Våra ingenjörer utför komplexa och mycket tekniska projekt genom hela produktutvecklingskedjan hos de främsta företagen inom flera olika branscher såsom Fordon, Telecom, Industri, Energi, Flyg och Försvar samt Life Science. I Sverige är vi över 1300 engagerade medarbetare med 11 kontor i 10 städer - från Lund i söder till Skellefteå i norr.

ALTEN har för fjärde året i rad utsetts till en av Sveriges attraktivaste arbetsgivare av Karriärföretagen 2023, en utmärkelse för arbetsgivare som erbjuder unika karriär- och utvecklingsmöjligheter. Välkommen att läsa mer om oss på alten.se.

#LI-DNI

Liknande jobb:

Publicerad: 2023-03-13
  • Linköping
Publicerad: 2023-03-12
  • Skövde
  • Stockholm