Snabbfakta

  • Jönköping

Ansök senast: 2023-04-16

Testingenjör inom mekanik/ elektronik till ALTEN i Jönköping

Publicerad 2023-03-13

Är du en testingenjör inom mekanik eller elektronik? Vi på ALTEN i Jönköping behöver dig!

Vad erbjuder vi?

Varje medarbetare är lika viktig i ALTENs framgång! Vi tror på att växa tillsammans genom att erbjuda möjligheter, utveckling och gemenskap.ALTEN verkar inom flera olika branscher, har en stor variation av uppdrag, coachande chefer och utbildning via ALTEN Academy vilket gör att det alltid kommer vara möjligt att utvecklas hos oss. Dina önskemål styr din väg framåt. 

Genom våra interna nätverk såsom Women@ALTEN och ALTEN Sports ges du möjlighet att driva frågor och aktiviteter som just du brinner för. På ALTEN tycker vi det är viktigt med balans mellan arbete och fritid, därför erbjuder vi tre extra lediga dagar per år. Hos oss är du ansluten till kollektivavtal och erbjuds förmåner så som friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar. 

Om Rollen

I rollen kommer du planera och utföra tester på mekaniska och/eller elektroniska produkter utifrån de krav som ställs på produkterna. Du ansvarar för att kraven är testade och uppfyllda. Rollen innefattar även mycket kontakt med utvecklingsavdelningar för att tillsammans ta fram produkter som uppfyller krav och standarder.

Är du den vi söker?

Vi söker dig med ett par års erfarenhet som testingenjör inom mekanik eller elektronik. Du är van vid att dokumentera testutfall och gillar variation i arbetsuppgifter då man i denna roll både använder händerna, bygger upp testmiljöer, testar produkterna och dokumenterar.

Utöver detta ser vi att du har;

 • En högskoleutbildning inom maskin, elektronik eller motsvarande.
 • Erfarenhet av mekanisk test/provning.
 • Behärskar flytande engelska och svenska i tal och skrift.

Meriterande

 • Kunskap inom elektronik.
 • Erfarenhet av Labview.

Har du några frågor kan du kontakta Emir Brandic, konsultchef, via emir.brandic@alten.se.

We believe in growing together – ansök till oss idag!

Om ALTEN

ALTEN är ett av Europas största teknik- och IT-konsultföretag med över 50 000 anställda i mer än 30 länder. Våra ingenjörer utför komplexa och mycket tekniska projekt genom hela produktutvecklingskedjan hos de främsta företagen inom flera olika branscher såsom Fordon, Telecom, Industri, Energi, Flyg och Försvar samt Life Science. I Sverige är vi över 1300 engagerade medarbetare med 11 kontor i 10 städer - från Lund i söder till Skellefteå i norr. 

ALTEN har för tredje året i rad utsetts till en av Sveriges attraktivaste arbetsgivare av Karriärföretagen 2022, en utmärkelse för arbetsgivare som erbjuder unika karriär- och utvecklingsmöjligheter.

Välkommen in att läsa mer om oss på alten.se  

Liknande jobb:

 • Stockholm
 • Heltid
Publicerad: 2023-03-13
 • Gothenburg
 • Karlskrona
 • Heltid