Snabbfakta

    • Göteborg

Ansök senast: 2022-12-14

Tekniskt säljstöd med kunskaper inom CAD till Humphree

Publicerad 2022-11-09

Är du lösningsorienterad och ser helhet, likväl detaljer, i projekt där utgångspunkten är kundens önskemål? Har du struktur och kvalitet som primära drivkrafter i kombination med gott öga för teknik?

Nu söker vi dig som motiveras du av att hitta bästa lösningen åt kund samtidigt som ditt ordningssinne och din noggrannhet skapar kvalitativa leveranser i rätt tid. Vill du samtidigt utföra beräkningar och ritningar i CAD är du den vi letar efter!

Vilka är vi?

Humphree är ett bolag under stark tillväxt med huvudkontor i Göteborg samt säljkontor i USA och Italien. Vår marknad är global och våra produkter finns monterade på några av världens mest avancerade fartyg. Våra interceptorer och fenor bidrar bland annat till lägre bränsleförbrukning, och därmed minskad miljöpåverkan, samtidigt som de ger enastående komfort ombord. I nya, verksamhetsanpassade lokaler i Göteborg finns alla våra avdelningar representerade, vilket gör att du har både utveckling och produktion på en båtlängds avstånd. Här kan du följa våra stabiliseringssystem från designstadie, genom prototyp och testning till slutproduktion. Vi har ett nära samarbete mellan avdelningarna och våra produkter spänner över flera teknikområden.

Gemensamt för oss alla på Humphree är att vi brinner för teknik. Våra projekt är ofta utmanande, tempofyllda och komplexa, Vi är i dagsläget 60 anställda och växer med ca 30% per år. Därmed behöver vi fler engagerade och drivna medarbetare och söker nu en kollega till vår sälj och applikationsavdelning.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Som tekniskt säljstöd kommer du att arbeta med duktiga och engagerade medarbetare inom applikation, den delen av företaget som hanterar vilka system som passar till olika båtar. I rollen stöttar du dina kollegor i kundprojekt och tillsammans utvärderar ni möjligheter för rätt utrustning till olika båtar och fartyg. Rollen innebär att på uppdrag av säljare utforma bland annat:

  • CAD ritningar i Solid Edge och Rhinocero
  • beräkningar i egenutvecklad programvara för att utvärdera båtarnas prestanda
  • formulera rapporter som stödjer dina analyser och valda system
  • underlag till offerter

Du kommer också att lägga order i vårt affärssystem Microsoft Dynamics 365 Business Central. Hos oss får du en bra on-boarding och har många kunniga kollegor runt om dig. Vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter och naturliga karriärvägar kan vara att växa vidare i en roll som applikationsingenjör eller säljare.

Vem är du?

Vi tror att med en teknisk vidareutbildning har du fått teoretisk höjd och fin teknisk förståelse. Du behöver ha erfarenhet av något CAD-program och då våra säljare arbetar internationellt vill vi att du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska. Kanske är du i början av din karriär och ser dig själv som god administratör. Du förstår vikten av ordning och har förmåga att skapa struktur i ditt arbete. Vidare söker vi dig som är driven och sätter värde i att leverera det som utlovats med god kvalitet i rätt tid. Tycker du dessutom att det är kul att jobba med olika människor och lätt anpassar dig till olika förutsättningar kommer du att trivas hos oss!

Kontakt

I den här rekryteringsprocessen samarbetar Humphree med Mpya Sci & Tech. För frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Talent Advisor Johanna Engblom på 0733-200 900. Ansökan till tjänsten görs via www.mpyascitech.com senast 2022-11-30. Nyfiken på “The Humphree Way” och våra värdeord; We are collaborating as one, We are passionately Curious och We are in partnership with our clients? Välkommen att höra av dig!

Om Humphree

Have you ever been at sea supported by a Humphree stabiliser? We are confident to say that you would remember. Our interceptors and fins make the difference between enjoyment and seasickness; between low and high fuel consumption, and between bad and excellent visibility. We bring productivity and reduced environmental impact to marine vessels and provide unmatched onboard comfort for the world of leisure yachting. Since the start in 2002 we have received several awards by Swedish business press and we pride ourselves to bring the smartest products and services to the market, with no compromise between performance and efficiency at sea.

Liknande jobb:

Publicerad: 2022-10-15
  • Göteborg