Snabbfakta

    • Stockholm

Kategorier:

Ansök senast: 2023-01-22

Tekniska säljare

Publicerad 2022-10-24

Volue befinner sig i framkant när det gäller lösningar för mät och styrteknik inom förnybar energi och miljö samt klimatområdet, potentialen är mycket stor både i Sverige och Europa.

Vi expanderar och söker nu flera nya kollegor

Tekniska säljare inom förnybar energi

Stockholm

Nu söker vi dig som är en driven och nyfiken säljare som brinner för att bygga relationer med våra kunder.

Inom förnybar energi är vi den marknadsledande leverantören av systemlösningar för vattenkraftindustrin och har en stark portfölj inom europeisk vindkraft.
 
Inom miljö har vi en bred portfölj och är bland annat Skandinaviens största leverantör av meteorologiska lösningar. Vi levererar i allt högre grad miljömätningar med komplett datainsamling och avisering. I Sverige levererar vi olika produkter och lösningar till bland annat SMHI, LKAB, SLU/Sveriges lantbruksuniversitet och SSM/Strålsäkerhetsmyndighetenen. 

Vi erbjuder
Du får marknadsmässiga bra villkor i ett stabilt bolag som ger dig stora möjligheter att forma din egen väg till framgång och utveckla ditt affärsmannaskap. Du kommer som säljare jobba i tillsammans med kollegor där ert gemensamma mål är att ge våra kunder den absolut bästa lösningen och servicen utifrån deras specifika behov.

Säljavdelningen på Volue Industrial IoT består av tekniskt intresserade personer och ingenjörer som brinner för att utveckla bra lösningar tillsammans med kunderna.

Vi har vårt huvudkontor vid Hötorget i centrala Stockholm där flera av dina kommande kollegor också sitter. Vi har även kontor i Ockelbo med vår produktion.

 

Vad säger Anders Bergdahl, affärsutvecklare om att jobba på Volue?

"Jag har en bakgrund inom IoT-utveckling i en helt annan bransch, och sett fördelarna hur en effektivisering med M2M-lösningar skapar stora mervärden för samhället. När Volue utannonserade tjänsten kände jag att jag ville vara en aktiv del i den gröna omställningen.

En vanlig vecka är full med roliga möten, tillsammans med kunder, leverantörer, projektledare och en stor tid till kreativa reflektioner; att kunna hitta systemlösningar till kunders specifika utmaningar. Jag uppskattar den varierande vardagen, och bredden i de uppgifter jag får till mig. Att samla data för att ta korrekta beslut och ”spå framtiden” är otroligt stimulerande."

 

Arbetsuppgifter
Din vardag som teknisk säljare kommer bestå av att självständigt bearbeta och utveckla nya och befintliga kunder. Du kommer att ha breda kommunikationsytor där du sätter dig in i kundens behov för att kunna presentera rätt lösning. Du representerar tillsammans med dina kollegor vår marknad i Sverige.

Det kommer ingå en del resor i tjänsten som vi uppskattar till ca 2-5 per månad.

Kvalifikationer

  • Du har ett tekniskt intresse och erfarenhet av uppsökande försäljning B2B
  • Du har kunskap och eller ett stort intresse för förnybar energi
  • Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift
  • Du har goda IT-kunskaper
  • Du har B-körkort

Din profil
Som person är du mycket försäljnings- och resultatinriktad och har ett sinne för nya affärsmöjligheter. Du är lyhörd, social och brinner för att skapa och bearbeta goda och långa affärsrelationer. Du är en god kommunikatör och kan bygga nätverk såväl internt som externt. Du har en förmåga att se helheten och trivs i en roll där du är ute på fältet och möter kunden.

Känner du igen dig i ovanstående beskrivning ser vi fram emot din ansökan!

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsulter Alexandra Munoz, 08-514 816 45 och Marie Gummerus, 08-514 816 42.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering och vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt.

Välkommen med din ansökan!

 

Om verksamheten
Volue AS, ett digitalteknologiskt företag som bidrar till den pågående övergången till en hållbar europeisk energimarknad. Vi har sedan etableringen år 1971 fokuserat på utveckling och leverans av produkter och system inom industriell instrumentering, övervakning, och kontrollsystem till kunder inom samhällsteknik, försvar, offshore, och förnybar energi.

Läs mer om bolaget på https://www.volue.com/industrial-iot

Liknande jobb:

Publicerad: 2022-11-27
  • Stockholm
Publicerad: 2022-11-27
  • Halmstad
  • Heltid