Snabbfakta

  • Västerås
  • Örebro

Ansök senast: 2022-11-19

Teknisk säljare

Publicerad 2022-08-21

Teknisk säljare
Västerås / Örebro 

Drivs du av försäljning och har ett stort tekniskt intresse? Motiveras du av att skapa långsiktiga relationer med nyckelkunder och har lätt att ta egna initiativ? Då är detta rätt möjlighet för dig! Det går bra för oss och vi söker därför en teknisk säljare som drivs av tillväxt!

Turck tillhandahåller effektiva automationssystem med IIoT lösningar inom produktion, logistik och processindustri. Med hjälp av avancerad teknik och innovation hjälper Turck sina kunder mot en digitalisering av sina processer och logistiklösningar.

 

"När jag sökte jobbet 2018 arbetade jag som projektkonsult, men hade innan dess arbetat med försäljning inom automation i nästan 10 år. Jag saknade att arbeta med försäljning, och kände till företaget sedan tidigare. Jag trivs mycket bra på Turck. Vi är ett litet företag i Sverige, men med nästan 5000 anställda över hela världen finns det ett stort team i ryggen.

På Turck i Sverige är vi idag sex personer och stämningen är god. Vi har ett gott samarbete, men har tyvärr inte träffats så mycket i verkliga livet det senaste 1,5 åren som man kanske kunde önska.

Att jobba på Turck är omväxlande och fritt, och det är otroligt spännande att lära känna kunder inom en mängd olika branscher. Några av de främsta fördelarna är att jag själv lägger upp mitt arbete, får arbeta med produkter jag tycker är intressanta och trivs mycket bra med kundkontakten."

- Johan Lorentzon, Distict Sales Manager

 

Arbetsuppgifter
Som teknisk säljare kommer du att bearbeta små och stora OEM-företag samt slutanvändare runt om i distiktet som innefattar sig runt, Mälardalen, Dalarna och Värmland. Du kommer att ansvara för ett mycket brett kvalitetssortiment av produkter och lösningar för automation. I rollen ansvarar du för att skapa och upprätthålla kontakter för att öka försäljningen. Du kommer att arbeta med nyckelkunder och med produkter som används i industriell utveckling. Vi möter våra kunder både ute på fältet och digitalt. Du utgår hemmifrån eller från kontorshotell. 

Dina kvalifikationer

 • Dokumenterad erfarenhet av teknisk försäljning
 • Utbildning inom el / automation / mekatronik eller motsvarande erfarenhet
 • Kunskap och/eller intresse av maskiner inom tillverkningsindustrin samt en bred teknisk förståelse
 • Erfarenhet av styr & regler är meriterande
 • Flytande i svenska och engelska, tal och skrift
 • Flexibel när det gäller resor, körkort är ett krav

 

"Jag sökte mig till Turck för att jag tyckte att det verkade spännande att kunna bidra till företagets tillväxt och framgång i Sverige, samtidigt som jag såg att Turcks produkter ligger i framkant av den digitala utvecklingen inom automationslösningar. Vår framtidsvision är att vara ”top of mind” när det gäller Industri 4.0 / IIoT.

En av de största fördelarna med att jobba på Turck är att det är ett väldigt omväxlande jobb då man får träffa kunder/prospekt från många olika branscher. Man kommer in tidigt i en ung organisation där det kommer finnas utvecklingsmöjligheter allt eftersom vi växer och blir fler.

Som anställd hos Turck har du goda anställningsvillkor, utbildning, moderna verktyg och bra kollegor som ställer upp. Vi sitter på olika platser i landet men försöker träffas några gånger per år för att känna att man är en del av ett team och för att få kontakt. Man lägger fritt upp sitt eget arbete vilket kräver att man är en driven person."

- José Ramalho, VD

 

Din profil
Som person är du försäljnings- och resultatinriktad och har ett sinne för att utveckla nya affärer. Du är lyhörd, social och brinner för att skapa och bearbeta goda och långa affärsrelationer. Du är en god kommunikatör och kan diskutera och vägleda kunderna till bra tekniska lösningar på ett övertygande sätt. Du trivs i en roll där du självständigt är ute på fältet och möter kunden.  

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringskonsult Josefine Petersson, 0702-50 14 29, på Intenso Teknikrekrytering.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

 

 

Om Turck
Turck är en av de ledande tillverkarna inom industriell automation. Med cirka 4.700 anställda i över 30 dotterbolag samt säljpartners i ytterligare 60 länder är vi alltid nära dig. Tack vare våra digitala lösningar för effektiva automationssystem är vi en av pionjärerna inom Industry 4.0 och IIoT.

Liknande jobb:

Publicerad: 2022-09-14
 • Borlänge
 • Göteborg
 • Göteborg
 • Heltid