Snabbfakta

    • Stockholm
  • Heltid
  • Rekrytering

Ansök senast: 2023-05-07

Teknisk Produktägare på Envirotainer

Publicerad 2023-03-08


Envirotainer är ett företag som byggde en hel industri för mer än 35 år sedan. Vi är den globala marknadsledaren på att tillhandahålla lösningar för obruten kylkedja för flygfrakt av temperaturkänsliga läkemedel. Vi tar nu med oss mer än 2 000 000 doser per dag av välbehövliga läkemedel till patienter över hela världen och vår ambition är att fördubbla det under de närmaste åren.

Vi är nu inne i ett intensivt utvecklingsskede med fokus på att fortsätta växa de kommande åren, därav söker vi nu en Teknisk Produktägare till vårt team för Technical Product Management inom R&D till kontoret i Rosersberg.


Om tjänsten
I din roll som Teknisk Produktägare ansvarar du för att prestanda och tekniska specifikationer för en av våra produktlinjer matchar förväntningarna hos våra kunder och andra intressenter, interna såväl som externa. Den Tekniska Produktägaren är huvudansvarig för användarens vision av slutprodukten och har det tekniska konstruktionsansvaret hos ett specifikt hårdvaru- eller mjukvarusystem.

Din huvudsakliga uppgift är att identifiera och prioritera lämpliga åtgärder för att säkerställa att produkterna uppfyller förväntningarna samtidigt som du balanserar kostnad och tid, vilket inkluderar att balansera behov och kommunicera den framtida utvecklingen av produkten. Den Tekniska Produktägaren har betydande allmänna kunskaper om systemet, och måste vara bekant med användarens verksamhet. Du rapporterar till Chefen för Technical Product Management.


Dina arbetsuppgifter i huvudsak
- Ansvara för att utifrån kunden och andra intressenter kunna identifiera och fastställa aktuella och föränderliga behov, regelverk och standarder.
- Du ansvarar för att nå den högsta nivån av systemkrav (SRS), baserat på användarens behov och andra begränsningar. Du ser till att dessa krav är konsekvent, fullständig, korrekt och operativt definierade.
- Ansvarig för att säkerställa att produkten upprätthåller önskad tillförlitlighet till en rimlig kostnad, givet andra prestandaparametrar.
- Ansvara för att din roadmap på produktnivå omsätts i konkreta åtgärder.
- I projektform tillsammans med tekniska specialister skapa och verifiera tekniska lösningar som spänner över flera teknikområden.

Du får jobba på ett företag som strävar efter att vara föregångare i branschen. Du blir även en del av ett team som består av ambitiösa, engagerade och erfarna kollegor. Som Teknisk Produktägare får du chansen att vara med och påverka våra produkter och bidra till vår marknadsledande position.


Vem är du?
Du kan tillämpa principer och processer för kvalitetsstyrning samt har en förmåga att kommunicera och motivera team för att lyckas i innovationsprojekt och i samarbete med externa intressenter. Du har en analytisk kompetens och kan förutse framtida behov, interna och externa. Du kommer jobba i en bransch som är reglerad och där vi måste följa strikta föreskrifter.

Våra kärnvärden är väsentliga för oss; Trustworthiness, Passion, Agility and Team spirit. För att trivas i rollen är du självständig och drivande men har samtidigt lätt för att samarbeta, både med kollegor och med våra kunder. För att bli framgångsrik i din roll på Envirotainer behöver du vara professionell, och agera med integritet och ta ansvar för ditt arbete och dina handlingar. Du har en kreativ och lösningsorienterad inställning till hur du utför ditt arbete inom de områden som är ditt ansvarsområde. Du är strukturerad, analytisk och intresserad av att hitta praktiska lösningar.

Vi tror att du har en M.Sc eller motsvarande och har minst 5 års relevant arbetslivserfarenhet. Utöver det tänker vi att du har ett brett intresse av systemutveckling, gärna i en miljö som inkluderar flera teknikdiscipliner. Du är flytande i svenska och engelska, både i tal och skrift. Vissa affärsresor kan förekomma.


Om verksamheten
Vill du göra skillnad genom att hjälpa oss att leverera läkemedel till alla? Om du gör det, bör du arbeta för oss!

För närvarande är vi mer än 400 engagerade specialister i över 20 länder som utvecklar, tillverkar och erbjuder leasingalternativ av innovativa containerlösningar för läkemedelsprodukter som kräver en kontrollerad miljö. Vi gör detta tillsammans med våra partner med tron att det krävs ett ekosystem för att på ett säkert sätt leverera läkemedel till de människor som är beroende av dem. I tid, till rätt plats och i rätt skick. Det finns inget utrymme för misstag.

Urval sker löpande, så ansök nu.

För mer information besök gärna http://www.envirotainer.com

#LI-HG1


Liknande jobb: