Snabbfakta

    • Göteborg

Ansök senast: 2023-05-06

Teknisk innesäljare

Publicerad 2023-02-05

Vår filosofi kallar vi Euromekanismen. Den handlar om vårt sätt att vara och agera mot kunder, partners och varandra internt på företaget. Vår filosofi innebär också att kunna och vilja hjälpa till med bra lösningar baserade på produkter i världsklass. Genom att vara partners med några av de bästa tillverkarna på marknaden och med vårt team av hjälpsamma människor med rätt kompetens växer vi tillsammans.

Vi söker nu en

Teknisk innesäljare
Göteborg

Euromekanik är marknadsledande på lösningar för att mäta, styra och analysera energigaser såsom biogas, naturgas och vätgas med flera. Våra marknader är den danska, norska och svenska energigasindustrin. Varje lands regelverk och infrastruktur erbjuder sina egna utmaningar, som vi löser tillsammans med våra världsledande leverantörer.

Du hittar oss i trivsamma lokaler i det trevliga området Strömmensberg, ett stenkast från centrala Göteborg. Här hittar du bra förbindelser, fina promenadstråk och gott om lunchrestauranger. Vi är en sammansvetsad grupp som sitter i ett öppet landskap. Det är aldrig långt till närmsta kollegan och det bidrar till den hjälpsamma och trivsamma sammanhållningen som vi har.

Vi erbjuder
Som teknisk innesäljare hos oss har du möjlighet att vara en del av den gröna omställningen, exempelvis genom att hjälpa våra kunder inom energigas att växla från fossila gaser till förnybara.

Vi är ett bolag som tar vår kunskap och hjälpsamhet till nästa nivå och som älskar att ge våra medarbetare utrymme att växa med uppgiften. Vi eftersträvar bra balans mellan jobb och fritid genom att vara flexibla när det kommer till arbetsplats och -tider. Självklart har vi även ett modernt hälso- och försäkringsprogram för våra anställda.

Varje år har vi två kick-offs som brukar vara väldigt roliga och givande, vi har på senare år bl.a varit i San Sebastian, Hemsedal och i Gdansk.

 Vad har Mikaela att säga om hur det är att jobba på Euromekanik? 

"Som teknisk säljare på Euromekanik har jag stor frihet att utforma arbetet och trivs väldigt bra med mina kollegor. Det som är bra med att arbeta här är våra snabba beslutsvägar, vår starka teamkänsla och viljan att hjälpa varandra."

Arbetsuppgifter
Som teknisk innesäljare kommer du att ingå i vårt säljteam och arbeta i nära samarbete med våra kundansvariga säljare, samt med orderteamet. Tjänsten syftar till att stödja försäljningen för våra kunder inom energigas genom att bl.a. ha det administrativa och tekniska ansvaret för en eller flera av våra större agenturer.

Detta kan innebära:

  • Stödja våra kundansvariga säljare
  • Utforma offerter
  • Dimensionering av produkter och system
  • Dokumentationshantering
  • Teknisk rådgivning till kunder
  • Kontakt med våra leverantörer i tekniska och kommersiella frågor
  • Orderhandläggning

Om dig
Vi tror att du är högskoleingenjör eller har en annan teknisk bakgrund med ett starkt intresse för teknik och relationsbyggande försäljning. Som person är du social, driven, målinriktad och bra på att få saker slutförda. Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift är nödvändigt och kunskaper i tyska är ett plus.

Kontakt
För ytterligare information om tjänsten kontakta Robert Sandén, teamledare på tel. 031 7805611. För frågor om rekryteringsprocessen kontakta Nicole Diener, Intenso Teknikrekrytering på tel. 0735-258686. 

Vi ser gärna att du skickar in din ansökan snarast, då urvalet sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

Om företaget
Euromekanik AB erbjuder sedan 1974 produkter och lösningar för svensk gas-, ånga- och processindustri. Vår uppgift att hjälpa kunderna att sätta samman rätt funktionslösning utifrån deras behov. Det kan handla om en enskild produkt, en serie av produkter eller ett helt system ofta i komplicerade processer. Utgångspunkten är alltid att kunden skall få ut maximal effekt ur sin investering, såväl tekniskt som kommersiellt. Vi är idag 24 anställda och har vårt kontor nära Redbergsplatsen i Göteborg. Vi är inne i en spännande resa där vi ständigt letar efter duktiga medarbetare. Är du en av dem?

Läs mer om oss på www.euromekanik.se

Liknande jobb: