Snabbfakta

    • Stockholm
  • Heltid
  • Rekrytering

Ansök senast: 2022-11-17

Applikationsspecialist

Publicerad 2022-09-18


Är det dags för en ny utmaning efter sommaren? Intelliplan söker nu efter dig som vill ta nästa kliv i karriären och bli en det av ett härligt team där du dagligen får utvecklas, ha roligt och vara med på en tillväxresa som Applikationsspecialist. Har du nyligen tagit examen, eller har du kanske några års arbetslivserfarenhet från en liknande tjänst? Vi vill gärna höra mer från dig, så tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag! Intelliplan erbjuder dig en roll som Applikationsspecialist i ett smart, drivet och jordnära företag på en växande marknad där Intelliplan är marknadsledande sedan drygt 20 år och ett av Sveriges hetaste SaaS-bolag! De bygger lösningar på Intelliplans plattform där databasen i SQL är grunden. Plattformen ovanpå databasen är egenutvecklad och Intelliplan använder teknik från Microsoft när man utvecklar och använder deras molntjänster som infrastruktur. Hos Intelliplan har du möjlighet att påverka såväl företagets som din egen utveckling och vara del av en öppen, målfokuserad och vinnande kultur där ni tillsammans kommer göra skillnad för kunderna på daglig basis. Intelliplan sitter i fina lokaler i Globen och erbjuder de bästa kollegorna, roliga samarbeten, goda utvecklingsmöjligheter, flexibel arbetstid, distansarbete och mycket mer! Tjänsten är en heltidsanställning med start enligt överenskommelse.

Om tjänsten
Som Applikationsspecialist hos Intelliplan ingår du i konsultteamet (Professional Services), vars uppdrag är att hjälpa nya och befintliga kunder att utveckla sin verksamhet i och med hjälp av Intelliplan-systemet. Du håller daglig kontakt med våra kunder kring deras ärenden och pågående projekt. De allra flesta kontakter sker just nu digitalt via mail, telefon och Teams men framtiden innehåller troligtvis även fysiska kundmöten i större projekt. Dina ansvarsområden är att hjälpa kunder att hantera data, utveckla rapporter som hjälper kunderna att fatta rätt beslut, utveckla och guida i integrationer med lön- och fakturasystem, kunders övriga back- och frontofficeapplikationer, webbplatser samt rapportering och analys. I ditt uppdrag ingår ett nära kundarbete där du: - lyssnar in för att förstå kundens behov och sedan kommer med lösningsförslag - driver, följer upp och kvalitetssäkrar dina projekt - ser detaljer likväl som helheten i lösningarna för kunden

Vem är du?
För att lyckas i rollen har du: - erfarenhet av datahantering (scriptning, utveckling av procedurer mm) i SQL-databaser - kunskap och vana i databashantering via API-gränssnitt (exempelvis via JSON, postman mm) - kunskap inom javascript och HTML - erfarenhet av integrationsarbete mellan komplexa system. Via fil, via API och/eller via integrationsplattform - erfarenhet av att utveckla ekonomi- och verksamhetsrapporter - lätt för att kommunicera på svenska och engelska i tal och skrift Troligtvis har du tidigare erfarenheter eller intresse av att lära dig bland annat; - att bygga upp datawarehouselösningar - att merga data från flera databaser och olika källsystem - att utveckla PowerShell-script - att arbeta i HR/affär/lön/CRM system eller motsvarande - att analysera loggar i Azure Application Insights Du tycker det är roligt att förstå kundernas förutsättningar och hjälpa dem att lösa deras tekniska utmaningar. Du är driven vad gäller kundernas, Intelliplans och din egen framgång och utveckling. Du har ett brett tekniskt intresse och tycker att det är utvecklande att arbeta med komplexa system.

Om verksamheten
Intelliplan grundades i slutet av 90-talet och har sedan dess varit Nordens marknadsledande affärssystem för bemannings- och rekryteringsföretag. Nu har vi siktet inställt på Europa som marknad. Resultatet av att välja Intelliplan märks i våra kunders effektivitets- och lönsamhetsförbättring. Vi skapar flow i våra kunders affärer. Intelliplan föddes ur innovation, entreprenörskap och genom utveckling i mycket nära samarbete med våra kunder. 20 år senare arbetar vi fortfarande på samma sätt. Med Intelliplan skapas och förmedlas arbetstillfällen. Vi är den digitala bron till arbetsmarknaden för de många människorna. Vi skapar dagligen en bättre arbetsmarknad. Läs mer om Intelliplan här: ?www.intelliplan.se


Rekryteringen sker i samarbete med Poolia och det går bra att höra av dig till Jennifer Nilsson för eventuella funderingar. Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdatum, så skicka in sin ansökan redan idag!

Liknande jobb:

  • Göteborg
  • Heltid
  • Stockholm
  • Heltid