Snabbfakta

    • Klippan

Ansök senast: 2023-11-13

Tekniker tryckluft

Publicerad 2023-08-15

Tekniker tryckluft
med placering i Nordvästra Skåne

Vill du vara med på en spännande tillväxtresa? Nu finns chansen, Meccom Klippan söker en driven tekniker till företagets tryckluftsavdelning. Avdelningen startades under 2021 och har snabbt växt till en betydande aktör inom nyförsäljning, service och underhåll av tryckluftsutrustning. Vi är Channel Partner till ELGI Compressors Europé.

Vi söker dig som kanske idag arbetar som tekniker inom industrin men vill ta steget vidare ut på fältet. Meriterande är om du har tidigare erfarenhet inom tryckluft eller kompressorer.

Som tekniker på Meccom Klippan får du en tjänst som lämnar stort utrymme för eget ansvar. Du kommer bli en del av den växande Meccom familjen och får vara med på resan att fortsätta bygget av Sveriges bästa tryckluftsorganisation där både dina ideér och initiativ värdesätts.

Ansvarsområden och arbetsuppgifter
Som tekniker inom tryckluft har du den viktiga rollen att utföra service, felsökning och installation av kompressorer med tillhörande tryckluftutrustning hos våra kunder. På ett affärsmässigt sätt arbetar du även proaktivt med merförsäljning i samband med dina serviceuppdrag. 

Som person är du strukturerad och van vid att kunna planera dina egna dagar. Du tycker om att träffa kunder och skapa samt vårda dina kundrelationer. Att göra det lilla extra för att leverera en högkvalitativ service är en självklarhet för dig.

Vad har André Svensson, tryckluftstekniker att säga om hur det är att jobba på Meccom? 

"Jag valde att börja på Meccom Klippan då jag tyckte att det lät spännande att få jobba med bra varumärken och på ett företag som vill satsa på tillväxt inom tryckluftssegmentet.

Företaget erbjuder stor frihet under ansvar, där man själv har möjlighet att driva kundkontakt och merförsäljning till specifika kunder.

Min roll som tekniker är bred, det finns inga typiska dagar då den ena dagen inte är den andra lik. Men mycket spenderas hos kunder där jag felsöker, installerar eller bygger om tryckluftsrelaterad utrustning.

På Meccom har vi kul varje dag tillsammans! Jag har frihet och förtroende, hos oss är man så mycket mer än ett anställningsnummer."

Kompetenskrav
Till rollen som tekniker söker vi dig som har ett genuint intresse för yrkesområdet och ett gott praktiskt handlag då arbetet ställer krav på både skicklighet och teknisk förståelse. Det är viktigt att du alltid har förmågan att se möjligheter i stället för problem, du är serviceinriktad, noggrann och trivs med att både jobba självständigt och i team.

  • Kunskap inom kompressorer och kringutrustning
  • Läsa och förstå ritningar
  • Grundläggande datakunskaper
  • Goda kunskaper i svenska och engelska
  • B-körkort

Placeringsort: Nordvästra Skåne

Kontakt
För frågor om tjänsten kontakta operativ chef, Mattias Kull, 0720 20 69 60. 
Skicka in din ansökan snarast, då urval sker löpande!

Välkommen med din ansökan!

Meccom Klippan är en del av Meccom Group och har idag ca 80 anställda och omsätter ca 130Msek. Företaget levererar helhetslösningar och kontraktstillverkningar av högkvalitativa svetsade och bearbetade produkter, framför allt i rostfritt/svart material till kunder inom industrisegment med hög kravnivå. Inom området industriservice håller konstant ca 40 industritekniker i gång södra Sveriges industrier. Vår tryckluftsavdelning levererar högkvalitativa kompressorer och system.

Genom att förstå våra kunders behov och förväntningar, bygger vi partnerskap som leder till gemensamt förbättringsarbete, vilket i sin tur leder till ökad konkurrenskraft och långsiktiga relationer.

Meccom Klippan är en stimulerande och utmanande entreprenörsdriven arbetsplats som inbjuder våra medarbetare till engagemang och utveckling i en positiv miljö.

Läs mer på www.meccom.se

Liknande jobb: