Snabbfakta

    • Bålsta

Ansök senast: 2023-01-10

Tekniker Elmätare - Hemstationering

Publicerad 2022-11-11

Om tjänsten


Är du en erfaren tekniker som gillar att sticka ut inom ett specifikt område av tekniken, i vårt fall Mätteknik. Är du dessutom en person som är nyfiken, noggrann, lösningsorienterad och som alltid sätter säkerheten först? Då är det kanske dig vi söker när vi nu vill förstärka vårt team med en Tekniker inom Elmätare.

Vattenfall Services Mätning utför idag ombyggnation, nyinstallation, service och kontroller av mätsystem. Vi har en lång och djup erfarenhet inom mätteknik och är en av Sveriges ledande aktörer på marknaden. Våra medarbetare är företagets viktigaste resurs och tillsammans arbetar vi med utveckling, affärsmannaskap, service och kunder. 

Din roll som Tekniker Elmätare
Vi erbjuder ett spännande och varierande jobb som innebär att underhålla mätanläggningar på ett säkert och för kunden kostnadseffektivt sätt. Våra tekniker arbetar idag med all tänkbar service av elmätare kategori 1-5,  vilket innebär att vi utför bl.a. en stor mängd kontroller och åtgärder efter kontroll, planerade apparatbyten och felavhjälpning på både lokal- och regionnät.


Din bakgrund


Vi söker dig som vill ha ett fritt och självständigt jobb med mycket ansvar. Du är van med att driva samt planera ditt egna arbete och löser de problem som kan uppstå på vägen. Utöver dina personliga egenskaper söker vi dig som:

  • har i grunden en elteknisk utbildning på gymnasie- eller eftergymnasial nivå samt några års erfarenhet inom yrket. 
  • har arbetslivserfarenhet av elmätarjobb kategori 1-5 och med fördel tidigare varit ackrediterad för kontroll/verifiering av mätsystem kategori 2-5.
  • har branschspecifika utbildningar som t.ex. ESA och Hjärt- & lungräddning, det meriterande. 
  • är flytande i svenska språket, såväl i tal som i skrift, samt datakunnig.
  • har B-körkort. Resor är ett naturligt inslag i tjänsten, därför är körkort ett krav

Som person ser vi att du är noggrann, lösningsfokuserad och affärsmässigt i ditt arbete. Du har lätt att samarbeta med både kollegor och kunder och du har en hög serviceanda. På Vattenfall Services sätter vi säkerheten främst, det är därför viktigt att du har högt säkerhetstänk. Vi utvecklas ständigt och utbildar våra tekniker fortlöpande.


Mer information


För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Martin Vestling, 076-134 96 53. För mer information om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta rekryterare Malin Malmsten, 073–597 73 71.

Fackliga representanter för denna tjänst är Caroline Trogen Unionen, Robert Lönnqvist SEKO, Torbjörn Blom Akademikerna och Magnus Tjergefors Ledarna. Du når alla via Vattenfalls växel, tfn 08-739 50 00.

Placeringsort 
Vi tillämpar hemstationering. Geografiska områden där hemstationering är aktuellt är kring Bålsta, Sigtuna, Upplands Väsby och Åkersberga. Kontakta rekryterande chef vid mer specifika frågor om geografiskt arbetsområde och möjlighet till hemstationering.

Välkommen med din ansökan senast 6 november 2022. Urval och intervjuer sker efter sista ansökningsdatum. Vi tar endast emot ansökningar via vår webbplats.  

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla medarbetare ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könstillhörighet, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning. Läs mer om hur vi arbetar med mångfald och inkludering här.  

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Denna tjänst är säkerhetsklassad och säkerhetsprövning kommer genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Utöver säkerhetsprövning görs drogtest.

Vattenfall Services företagskultur är ”Tillsammans skapar vi Sveriges säkraste arbetsplats” samtidigt som vi präglas av entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation med säkerheten i fokus.

Vi ser fram emot din ansökan, tillsammans skapar vi sveriges säkraste arbetsplats! 


Om oss


Vattenfall Services bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för näringsliv och offentlig verksamhet. Bland våra kunder hittar du nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. I Sverige har vi drygt 2 300 medarbetare på ett 90-tal orter. Våra verksamhetsområden är byggnation – underhåll – konsulttjänster. Läs mer om våra tjänster på www.vattenfallservices.se


Liknande jobb:

Publicerad: 2022-11-23
  • Stockholm
Publicerad: 2022-12-01
  • Stockholm
  • Heltid