Snabbfakta

    • Stockholm

Ansök senast: 2022-11-26

Teknikchef

Publicerad 2022-08-28

Teknikchef 
Stockholm

På Bioteria är vi övertygade om att framtidens gröna teknik kommer innebära lösningar för planetens miljöproblem. Genom att ersätta traditionella miljöbelastande lösningar med modern bioteknik har Bioteria infört en helt ny teknik som gör stor skillnad för våra kunder. För miljön. För plånboken. För samhället i stort.

Bioteria är världsledande inom biotekniska lösningar för fettproblem och effektiv waste management. Vi utvecklar och marknadsför produkter och tjänster inom fettavskiljning, avfallshantering och storköksventilation. Vi erbjuder våra kunder kunskap genom hela kedjan från konsultation, projektering, tillverkning, installation, drift och underhåll. 

Arbetsuppgifter 
I rollen som teknikchef kommer du driva utvecklingsarbetet inom tekniska systemlösningar för Bioterias samtliga produktområden; storköksventilation, avloppsteknik samt avfallsteknik. Bioteria erbjuder idag bioteknologiska produkter och tjänster inom samtliga av dessa områden och din roll blir att vidareutveckla tekniken och erbjudandet tillsammans med produktchefer och produktexperter inom respektive produktområde.

Du kommer aktivt driva projekt från början till slut samt ha personalansvar över teknikgruppen som idag består av sju personer. Du utgår från vårt huvudkontor i Arninge. 

 

"Vår framtidsvision är att Bioteria ska vara en naturlig och ledande del i det uthålliga samhällsbyggandet och ta en ledande roll inom waste water och waste management med särskilt fokus på fastigheter och verksamheter som hanterar livsmedel. 

Bioteria är ett nytänkande och innovativt företag i en traditionell bransch. Ett framgångsrikt företag byggs av medarbetare som mår bra. För oss är glädje och passion viktigt och att vi jobbar tillsammans mot våra mål. Vi ingår alla i ett lag och har en gemensam spelidé. Med en stark företagskultur där alla ska känna att de får plats kan vi åstadkomma nästan vad som helst."

- Charlotta Buch, Head of Innovation and Scientific affairs

 

Din profil 
Du som söker har troligtvis erfarenhet av en likvärdig roll eller ser detta som ett naturligt nästa steg i din karriärsutveckling. Du har en bred teknisk förståelse och har en relevant högskoleutbildning. Du är självständig och organiserad och har vana av att driva projekt från början till slut. Du har lätt för att samarbeta och det är viktigt för dig att få ditt team att driva mot gemensamma mål.

Som person är du noggrann, kommunikativ och resultatinriktad. Vi ser gärna att du vill vara en kulturbärare och där ditt ledarskap präglas av ett involverande och coachande förhållningsätt. Vidare ser vi att du har goda kunskaper i Officepaketet, goda språkkunskaper i svenska och engelska och är van vid att arbeta med digitala affärssystem.   

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringskonsult Malou Magnusson, 0707-588745 och Maria Ahlén, 0708-490288 på Intenso Teknikrekrytering.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

 

 

Om Bioteria Technologies 
Fett framstår mer och mer som en av västvärlden största utmaningar, dels som samhällsproblem, dels som miljöproblem. Bioteria Technologies AB är ett modernt bioteknikföretag som ägnat de senaste 20 åren åt att söka miljövänliga lösningar på fettproblemet – lösningar som samtidigt eliminerar hela den kedja av samhälls- och miljöproblem som följer i fettets spår. Vår bioteknik innebär att speciellt utvalda mikroorganismer konsumerar fettet på plats, under kontrollerade former. Detta angriper problemet vid roten och reducerar därmed behovet av alla de kostsamma strategier som idag används för att lösa det. Läs mer om bolaget på www.bioteria.com

Liknande jobb:

Publicerad: 2022-09-19
  • Linköping
  • Stockholm
  • Heltid