Snabbfakta

    • Lund

Ansök senast: 2023-03-31

Technical Sales Manager

Publicerad 2023-03-09

Trivs du i en affärsnära roll och drivs av att hitta bästa tekniska lösning för kunden? Hos AnoxKaldnes blir du en del av ett forskningsintensivt bolag som ingår i en internationell koncern - Veolia Water Technologies. Vi har en marknadsledande position och våra tekniska lösningar för biologisk vattenrening säljs till kunder över hela världen. Vi är stolta över vår öppna och samarbetande atmosfär och hos kan du se fram emot en utvecklande framtid!

Nu söker vi en driven och teknikintresserad Sales Manager med ansvar för den svenska marknaden.

Vad gör AnoxKaldnes?

Vi är experter på biologisk vattenrening och är ett forskningsintensivt bolag med huvudkontor i Lund. Här är vi 35 kollegor från många olika länder, som tillsammans, arbetar med att utveckla och tillhandahålla en processlösning som används vid vattenrening i industrier och kommuner. Detta innebär att vi gör försök i vårt labb i Lund, att vi kör pilotprojekt på plats ute hos våra kunder samt levererar fullskaliga anläggningar till kunder över hela världen.

AnoxKaldes har funnit i mer är 30 år och är en del av Veolia Water Technologies som är ett världsledande bolag inom vattenrening. Veolia Water Technologies AB i Sverige består av AnoxKaldnes och Hydrotech och har totalt ca 110 medarbetare.

Vad gör en Technical Sales Manager hos oss?

Som Technical Sales Manager för Sverige kan du se fram emot en självständig och ständigt utvecklande roll. Du ingår i vårt säljteam och har nära samarbete med dina kollegor i teamet samt kollegorna som ansvarar för processdesign. Ditt övergripande ansvar är att utveckla och underhålla nya och befintliga kunder som finns inom spännande områden som till exempel kommuner, massaindustrier, matproducenter och läkemedelsindustrier. Ditt uppdrag är att, tillsammans med dina kollegor, hitta bästa tekniska lösning för våra kunder.

Några fler arbetsuppgifter:

• Ansvara för och utveckla affärsplan samt identifiera framtida potentiella kunder på den svenska marknaden.

• Identifiera, bygga och upprätthålla starka relationer med befintliga och potentiella kunder.

• Ansvara för att identifiera möjliga projekt samt leda och driva anbuds- och offertarbete.

• Samarbeta med processteamet, R&D och andra inom AnoxKaldnes och Veolia för bästa tekniska lösning för kunden

• Bidra till marknadsaktiviteter som mässor, utställningar, fallstudier, presentationer osv.

Vad krävs för att lyckas i rollen som Technical Sales Manager?

Vi söker dig som har flera års erfarenhet av att arbeta med tekniska lösningar för vattenrening eller annan erfarenhet som är relevant för rollen. Du kanske har arbetat som processingenjör och vill utvecklas i en mer kommersiell roll? Eller så har du erfarenhet från en kommersiell roll och med din ingenjörsbakgrund har du en stor förståelse och intresse för teknik, gärna avloppsvattenrening.

Vi tror att du trivs i en självständig roll med både kundkontakt och teknikfokus. Som person är du prestigelös och samtidigt målfokuserad.

För rollen krävs:

• Kandidat- eller masterexamen i kemi, teknisk biologi, miljöteknik, ekosystemteknik eller liknande utbildning alternativt motsvarande erfarenhet.

• Erfarenhet och/eller kunskap inom avloppsvattenrening och gärna med erfarenhet av processdesign.

• Mycket god förmåga i tal och skrift i både svenska och engelska.

• B körkort

Välkommen med din ansökan

Skicka in ditt CV och personliga brev så snart du har möjlighet då urval sker löpande.

Sista ansökningsdag 2023-03-31

I den här rekryteringen samarbetar vi med Roi Rekrytering.

Anställning hos: AnoxKaldnes/Veolia Water Technologies AB

Omfattning: Heltid

Placering: På vårt kontor i Lund, eller remote med hemkontor.

Start: Enligt överenskommelse

Liknande jobb:

Publicerad: 2023-02-17
  • Umeå
  • Göteborg
  • Heltid