Snabbfakta

    • Lund

Ansök senast: 2022-12-12

Teamchef - Elektronik Audio New Business

Publicerad 2022-11-14

Axis är ett världsledande företag i en bransch som tillhör framtiden. Vi älskar innovation och nya idéer, allra mest när de kommer från våra egna medarbetare. Vi tror att det är just uppmuntran till självständigt tänkande, öppenhet och samarbete som tagit oss till den position vi befinner oss i idag.

För att effektivt kunna leverera produkter och lösningar som är bland de bästa som går att få på marknaden krävs såväl skickliga medarbetare och ledare som metoder och verktyg som håller högsta kvalitet. Just nu söker vi inom New Business en ledare till vårt elektronikteam som ska vara med och utveckla vårt Audio-erbjudande.

Ditt framtida team
Du kommer att leda ett expanderande team bestående av elektronikingenjörer som i tätt samarbete med många andra discipliner och externa partners utvecklar framtidens audioprodukter.

Din roll
Du kommer att driva och utveckla den dagliga verksamheten i ditt team. Coacha individer för att säkerställa att vi har rätt kompentens och dedikerade elektronikingenjörer som växer i sina roller och som personer. Du skapar förutsättningar för teamet att kunna leverera de produkter och lösningar som du tillsammans med R&D och produktledning har lagt ut en plan för.

I rollen ingår även:

  • Att arbeta nära produktchefer och projektledare i ditt teams pågående hårdvaruprojekt.
  • Vara engagerad i framåtriktade diskussioner om organisation, produktstrategier och roadmaps!
  • Att underhålla och vidareutveckla ett idag väl fungerande samarbete med flera andra Axis-utvecklingsteam, inklusive R&D-teamet hos vårt dotterbolag i Prag.

Vem är du?
Vi värderar kreativitet, samarbete och öppenhet mycket högt. Vilket du kommer att märka när du kommer hit! Du är intresserad av människor och det faller sig naturligt för dig att ge varje individ ett stort personligt ansvar och möjlighet att växa både som person och professionellt, samtidigt som du följer upp och stöttar där det behövs. Du kommer att bli en viktig del i en snabbt växande organisation, bestående av engagerade människor som gillar att gå till jobbet på morgonen.

Du som söker är förmodligen utbildad ingenjör på civil- eller högskolenivå inom elektronik, har arbetat med elektronikutveckling samt har ett stort intresse och flerårig erfarenhet av produktutveckling.

Att få arbeta och bidra i en omgivning med många duktiga människor som ofta kan mer än du själv är något du drivs av! Du kan se den större bilden men samtidigt ha en god känsla för tekniken och detaljerna. Att dela din åsikt på ett öppet och inbjudande sätt faller sig naturligt för dig!

Vad kan Axis erbjuda dig?
I utbyte mot din kunskap och ditt engagemang kan Axis erbjuda dig anställning med goda utvecklingsmöjligheter i en världsledande global organisation. Hos oss får du unik kunskap om Axis produkter och framtida teknologier och kommer att fördjupa din kompetens i en dynamisk, social och kreativ grupp. På Axis kan du bygga ditt nätverk för framtiden.

Redo att söka?
Vill du växa med oss? Sök redan idag - vi granskar ansökningar löpande! Om du har några frågor, hör av dig till rekryterande chef Ylva Bexelius, R&D Director NB Audio Products - +46 723 869 447

Liknande jobb:

  • Lund
  • Heltid
  • Stockholm
  • Heltid
  • Göteborg