Snabbfakta

  • Göteborg

Kategorier:

 • Data och IT
 • IT-arkitekter / Systemarkitekter
 • Systemutvecklare

Ansök senast: 2021-04-30

Systemutvecklare

Publicerad 2021-02-25

Systemutvecklare med vana av industriella miljöer och ett öga för arkitektur.  

Vill Du skapa moderna logistiklösningar för svensk industri? Tycker du att det är kul att realisera tekniska lösningar som matchar kundens behov. Då är det DIG vi söker! 
Tack vare digitaliseringenhar Prevasaffärsområde inom produktions- och lagerlogistik fått  ny fart.
Nu har vi många spännande projekt
på gång.  

Vi söker därför fler drivna ingenjörer till vårt kompetenta team i Göteborg! 

Hello Opportunity! 
Gemensamt för oss på Prevas är ett stort intresse att med teknikens hjälpa lösa kundernas utmaningar. Här får du chansen att arbeta på ett spännande och innovativt företag i framkant. 

På Prevas i Göteborg är vi en grupp som specialiserat oss på ett koncept för att utveckla robusta och pålitliga kundanpassade system inom produktionslogistik och materialhantering. Vi är ett väl sammansvetsat gäng som hjälps åt att ta fram de allra bästa lösningarna för att effektivisera och digitalisera produktionen hos våra kunder. Våra system är länken mellan order och leverans genom integrationer med allt från styrsystem till affärssystem och rapportverktyg 

Vårt arbete bedrivs oftast i projektform, antingen med kundens eller vår egen projektledare, och projekten varierar i inriktning och storlek. Våra industrikunder finns utspridda i hela landet. 

Nu behöver vi bli fler och hoppas att du vill bli en i gänget! 

Hello You 
Som konsult i vår grupp kommer du att delta i allt från tekniska förstudier och design, utveckling och systemering, installation och idrifttagning till support och förvaltning av mjukvara för effektiv produktion. I rollen ingår mycket egen kundkontakt och i vanliga fall en del resor. Detta ställer krav på samarbetsförmåga, verksamhetsförståelse och intresse för problemlösning. Rollen är bred och ger en god systemförståelse från mjukvara till hårdvara. Detta jobb passar dig som är lösningsorienterad, nyfiken och vill arbeta nära våra kunders processer.  

Du har: 

 • gedigen erfarenhet av utveckling i .NET och databaser (SQL-server, Oracle). 
 • ett par års erfarenhet av utveckling och leverans av tekniska lösningar i kritisk drift 
 • förståelse för systemintegrationoch kan tillämpa olika datautbytesmetoder.  

Meriterande om du har erfarenhet av: 

 • att arbeta i de systemlager som ligger mellan affärssystemet och produktionenså som lagerstyrningssystem (WMS/WCS) och produktionsstödsystem (MES)  
 • IT arkitektur/modellering tex systemering/flödesdesign/prototypskisser

Som person är du en engagerad, prestigelös och positiv team player. I botten ligger ett genuint intresse för att med teknikens hjälpa lösa kundernas problem. 

Vi tror att du är civilingenjör, högskoleingenjör eller har motsvarande kunskaper inom mjukvaruutveckling. Goda språkkunskaper i svenska och engelska är ett krav. 

Hello Team Player! 
För oss är gemenskap och delaktighet viktigt där alla bidrar med sin kunskap i en lärande miljö. Trivs du att arbeta i en familjär atmosfär där vägen från idé till handling är kort så är Prevas något för dig. Du deltar i spännande utvecklingsprojekt ute hos kund eller på kontoret beläget på vackra Lindholmen i Göteborg. 

Hello Next Step! 
Vi är i en intensiv expansionsfas och träffar därför löpande potentiella kollegor, så skickain din ansökan redan idag!   
Du är varmt välkommen att kontakta rekryterande chef Åsa Sandberg, asa.sandberg@prevas.se , Tel: 072 -24 75901 om du vill veta mer om tjänsterna eller helt enkelt bara vill ha en öppen dialog kring en gemensam framtid. 
Alternativt rekryteringsansvarig Peter Löving,peter.loving@prevas.se, Tel:070-335 20 79  

Välkommen att bli en del av vårt dynamiska och kreativa gäng! 

Hello Prevas! 
Prevas är ett utvecklingshus där påhittigheten står i centrum. Med hög teknisk kompetens och affärsförståelse hjälper vi kunder inom vitt skilda branscher att dra större nytta av vår tids teknikutveckling. Nytta för människor, planeten och ekonomin. Prevas startade 1985 och är idag 600medarbetare i Sverige, Danmark och Norge. 

Prevas är börsnoterade på NASDAQ Stockholm sedan 1998. För mer info om Prevas, besökwww.prevas.se 

Liknande jobb

Publicerad: 2021-04-16
 • Göteborg
 • Heltid
Publicerad: 2021-03-21
 • Göteborg
Publicerad: 2021-04-01
 • Göteborg
 • Heltid