Snabbfakta

    • Stockholm

Ansök senast: 2023-07-03

Systemutvecklare

Publicerad 2022-09-06

Kära människa!

Trevligt att du hittat hit! Vi på Sigma Technology Tech Network hoppas på att just du kan hjälpa oss att bli ännu bättre.

Samtidigt som vi gör vårt allra bästa varje dag för att leverera fantastiska resultat till våra kunder så tycker vi det är precis lika viktigt att trivas och ha kul på jobbet och allt det där… Det betyder inte att vi sjunger karaoke, går på hike, spelar padel, eller står på händer varje dag. Ibland får det räcka med en kopp kaffe, ett samtal, ett skratt eller en kram. Alla dagar är ju olika.

Vi som jobbar här är också olika som tur är!

Om du älskar brädspel, chili, fiske, klättring, eller hästar – grymt, då kommer du få massa nya vänner! Om du inte gör det, grymt, då kommer du få massa nya vänner!

Viktigast av allt för oss är att alla ska känna sig sedda, behövda och bekräftade. Det brukar vi vinna på i längden.

Är du den som kan hjälpa oss att bli bättre? Det vore också toppen om du har en utbildning och är erfaren inom frontend, backend eller fullstack. Har du även kunskap inom Cloud blir vi extra glada. Vi tror på ständig utveckling, så om du vill lära dig mer om ditt område blir vi bara ännu gladare och kommer att stötta dig i det.

Kontakta oss gärna så tar vi ett snack. I värsta fall får du kaffe, ett vänligt bemötande och förhoppningsvis ett skratt.

Kram!

Kontakt

För mer information kontakta

Gustaf Gundmark,
+46 708514023
gustaf.gundmark@sigmatechnology.se