Snabbfakta

    • Helsingborg

Ansök senast: 2022-10-28

Systemutvecklare

Publicerad 2022-08-30

Systemutvecklare till Solid Försäkring
Helsingborg

Solid Försäkring tror på att erbjuda okomplicerade produkter till sina kunder. Idag är man marknadsledande på försäkringslösningar för detaljhandelns kapitalvaror och är ett av de ledande bolagen inom rese- och vägassistansförsäkringar. Solid Försäkrings IT-avdelning behöver förstärkas och därför söker vi nu en utvecklare att delta i bolagets fortsatta transformationsresa. Passar denna möjlighet dig? 

Om rollen
I rollen som utvecklare på Solid Försäkring deltar du i den tekniska utvecklingen i bolaget samt arbetar med utvecklingsprojekt inom allt från skadereglering till försäljning. Du utvecklar integrationer med bolagets B2B-partners och deras e-handelslösningar. Rollen innefattar arbete med kampanjsidor, bolagets partnerportal samt hantering av utskick till kunder och skadehantering. Arbetet sker i projekt och uppdrag innefattande support och underhåll av legacy teknik såväl som nyutveckling på befintlig teknikstack samt inom modern teknik som t.ex. Azure. 

Om dig
På Solid arbetar vi främst i en Microsoft-baserad miljö med flertalet Web & Desktop Applications, och rollen kan vara intressant för dig som har några års erfarenhet av att arbeta med utveckling i C# .NET och SQL Server. Du har kanske också erfarenhet även inom ASP .NET, VB .NET, JavaScript-ramverk som Aurelia och React, och/eller Angular, alternativt kan ta till dig flera av dessa programmeringsspråk.

På Solid använder vi även Visual Studio, Webservices, Jira, Bitbucket, NServiceBus och Domain-Driven-Design med mera. Du behöver vara en strukturerad och noggrann person som gillar att arbeta på egen hand såväl som att ta ledande roller i utvecklingsteam. I rollen behöver du vara proaktiv och självständig, vara engagerad och ta ansvar för ditt arbete. Dessutom värdesätter du att ha roligt på jobbet och gillar att dela med dig av dina kunskaper likväl som att lära dig av andra.  

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringskonsult Anders Johansson, 0723-063526, på Intenso Teknikrekrytering.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Om Solid Försäkring
Solid Försäkring, grundat 1993 med huvudkontor i Helsingborg, har mer än tre miljoner kunder och arbetar med sak- och skadeförsäkring inom segmenten Produkt, Säkerhet och Assistans. Bland våra partners finns butikskedjor, banker, kreditinstitut, resebyråer och bilhandlare som erbjuder Solid försäkring för de produkter och tjänster de säljer.

Läs mer om oss på www.solidab.se.

Liknande jobb:

Publicerad: 2022-09-27
  • Stockholm
  • Heltid
Publicerad: 2022-10-01
  • Stockholm
  • Heltid