Snabbfakta

  • Stockholm

Ansök senast: 2023-04-18

Systemutvecklare

Publicerad 2022-06-22

Kom och jobba på Sigma Tech Network i Stockholm! Vi växer snabbt och söker flertalet systemutvecklare inom det mesta :) Frontend, Backend, Fullstack - Java, JavaScript, Node.js, .Net, Azure, AWS, React, React Native, Go, för att nämna några.

Vi grundades med ett tydligt syfte - att reformera och tänka kreativt kring digitala tjänster och teknik, på Stockholmsmarknaden detta i kombination av att bygga en genuint bra kultur och att leverera kundvärde. Nu letar vi efter dig som vill vara med i vårt växande team och ta del av en gemensam resa där du får möjligheten att vara med och bygga kultur i ett expansivt och nytänkande bolag.

Problemlösning och en passion för teknik kännetecknar dig ihop med din strävan efter att ständigt utvecklas. Vi är pragmatiker när hårda problem uppstår, en bra mix av frihet och ansvar gäller, men viktigast av allt - vi har roligt medan vi gör det. Vi ska uppmuntra nya idéer och att experimentera på vägen.


Vi erbjuder dig att arbeta i ett spännande och expansivt bolag med fokus på människa och teknik. Våra kunder är ofta väldigt tekniktunga och är verksamma inom en rad spännande branscher såsom tex: retail, finans, FinTech, telecom mfl.

Vi gör saker som skapar värde för våra kunder och vi slutar aldrig att försöka bli lite bättre.

Vi arbetar med många spännande uppdrag hos våra kunder och söker dig som har 3+ års erfarenhet.

  Hos oss får du en stabil och omväxlande arbetsmiljö med en trygg arbetsgivare med långsiktiga kundrelationer. Vi uppmuntrar dig att ständigt drivas av viljan att utvecklas och vi tycker det är viktigt att jobba med det man tycker är roligt, då utvecklas vi oftast som mest och framförallt har vi roligt längst med vägen.

  Kontakt

  För mer information kontakta

  Gustaf Gundmark,
  +46 708514023
  gustaf.gundmark@sigmatechnology.se