Snabbfakta

    • Göteborg

Ansök senast: 2022-10-31

Systemutvecklare som vill mer än att "bara koda"

Publicerad 2022-04-20

Känner du dig som en Kodapa? Är du på ren svenska astrött på att ”bara programmera”? Vill du ha kundkontakt? Jobba med hela resan från kravinsamling och funktionsutredning till realisering och installation? Göra skillnad på riktigt?

Vi håller på med WMS, WCS och MES. Fritt översatt, det är skitkul.  Varje dag underlättar vi vardagen för massor av människor inom svensk industri. Med våra lösningar skapas ordning och reda, spårbarhet och överblick. Användarvänligt processtöd på riktigt.

Hello Opportunity!
Gemensamt för oss på Prevas är ett stort intresse att med teknikens hjälpa lösa kundernas utmaningar. Här får du chansen att arbeta på ett spännande och innovativt företag i framkant.

På Prevas i Göteborg är vi en grupp som specialiserat oss på att utveckla robusta, pålitliga och kundanpassade systemstöd för internlogistik och produktion. Vi är ett väl sammansvetsat gäng som hjälps åt att ta fram de allra bästa lösningarna för att effektivisera och digitalisera produktion hos våra kunder. Tillsammans med våra kunder hittar vi anläggningens potential genom god processförståelse, djup erfarenhet kombinerat med en bred flora av digitala lösningar anpassade för industriella krav.

Vårt arbete bedrivs inhouse i våra lokaler, oftast i projektform. Våra kunder är utspridda i hela landet och är organisationer med egen tillverkning som med digitaliseringens hjälp önskar förbättra sina flöden.

Nu vill vi bli fler och hoppas att du vill bli en i gänget!

Hello You

Som konsult i vår grupp kommer du att delta i allt från tekniska förstudier och design, utveckling och systemering, installation och idrifttagning till support och förvaltning av mjukvara för effektiv produktion. I rollen ingår mycket egen kundkontakt. Detta jobb passar dig som är lösningsorienterad, nyfiken och vill arbeta nära våra kunders processer.

Du har:

  • gedigen erfarenhet av utveckling i .NET, C#​ och databaser (SQL-server, Oracle).
  • ett par års erfarenhet av utveckling och leverans av IT lösningar i kritisk drift
  • förståelse för systemintegration och kan tillämpa olika datautbytesmetoder.

Meriterande om du har erfarenhet av att arbeta och utveckla de systemlager som ligger mellan affärssystemet och produktionsgolvet så som WMS/WCS/MES.

Vi är inne på en spännande resa att lyfta en av våra tekniska plattformar. Har du ett tekniskt driv och gillar Blazor, Net 6, SignalR, gRPC så finns stora möjligheter att få tid att förkovra sig i och utvärdera olika tekniska lösningar.

Som person är du målmedveten, strukturerad och lyhörd med positiv attityd. Vi tror du gillar både människa och teknik och vill vara bryggan där i mellan. I botten ligger ett genuint intresse för att med teknikens hjälp implementera effektiva processtöd. Att kommunicera och interagera med människor är din styrka.

Vi tror att du är civilingenjör, högskoleingenjör eller har motsvarande kunskaper inom mjukvaruutveckling. Goda språkkunskaper i svenska och engelska är ett krav.

Hello Team Player!
För oss är gemenskap och delaktighet viktigt där alla bidrar med sin kunskap i en lärande miljö. Trivs du att arbeta i en familjär atmosfär där vägen från idé till handling är kort och möjligheten att göra skillnad stor så är Prevas något för dig. Vi erbjuder spännande uppdrag, trevliga kollegor, en inspirerande arbetsmiljö och individuella utvecklingsplaner.

Hello Next Step! 
Vi är i en intensiv expansionsfas och träffar därför löpande potentiella kollegor, så skicka in din ansökan redan idag!  

Du är varmt välkommen att kontakta rekryterande chef Åsa Sandberg, asa.sandberg@prevas.se , Tel: 072 -247 59 01 om du vill veta mer om tjänsterna eller helt enkelt bara vill ha en öppen dialog kring en gemensam framtid.
Alternativt rekryteringsansvarig Peter Löving, peter.loving@prevas.seTel: 070-335 20 79 

Välkommen att bli en del av vårt dynamiska och kreativa gäng!

Hello Prevas!
Prevas är ett utvecklingshus där påhittigheten står i centrum. Med hög teknisk kompetens och affärsförståelse hjälper vi kunder inom vitt skilda branscher att dra större nytta av vår tids teknikutveckling. Nytta för människor, planeten och ekonomin. Prevas startade 1985 och är idag 850 medarbetare i Sverige, Danmark och Norge.

Prevas är börsnoterade på NASDAQ Stockholm sedan 1998. För mer info om Prevas, besök www.prevas.se 

 

 

Liknande jobb: