Snabbfakta

    • Umeå
  • Heltid
  • Rekrytering

Ansök senast: 2022-12-19

Systemutvecklare till Toontrack

Publicerad 2022-10-20

Om oss
Vill du vara med och skapa världens bästa webbplattform för dagens och framtidens musiker? Vill du bli en del av ett engagerat team där du har chans att växa och se dina idéer ta form? Vi stärker nu vårt team och söker därför en driven utvecklare på heltid för placering vid vårt huvudkontor i Umeå. Toontrack är en ledande utvecklare av programvara för musikskapande. Bland våra kunder finns allt från hemanvändare till renommerade producenter, låtskrivare och artister som dagligen använder våra ljud och verktyg för att skapa musik. Grunden för vår affärsidé är att det skall vara enkelt att göra musik med datorn som hjälp. Detta har genomsyrat vår verksamhet sedan företaget startades år 1999 med en vision att göra världens bästa virtuella trummis. Vi har sedan dess förändrat marknaden för datorstödd musikproduktion. Idag är vi störst i branschen inom trumsegmentet och på stark frammarsch inom flera andra områden. Vi sysselsätter över 40 medarbetare och har kontor i Umeå och Chicago och hela världen som vår marknad. Våra mest kända varumärken är EZdrummer, Superior Drummer, EZbass, EZmix och EZkeys.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som utvecklare kommer dina huvuduppgifter fokuseras på utveckling, underhåll och testning inom våra olika webbsystem. Vi arbetar utifrån den agila metodiken SCRUM och du kommer bli en del av vårt erfarna webbteam som arbetar inom såväl backend som frontend. Du kommer arbeta både självständigt samt i nära samarbete med dina kollegor i webbteamet. Dina idéer och ditt arbete kommer att göra stor skillnad för hur musiker upplever vår webbplattform och vi strävar efter att hela tiden ligga i framkant genom att alltid utvärdera och använda de senaste teknikerna.

Din profil
Vi söker en kreativ, driven och strukturerad person som trivs i en roll med fria tyglar, som gärna tar egna initiativ och gillar att se att egna idéer blir verklighet. Du är självgående och professionell i ditt arbetssätt och trivs även bra som en del av ett team. Du stimuleras av problemlösning och använder din kreativitet till att hitta nya lösningar samtidigt som du är kvalitetsmedveten och värdesätter en snygg kod. Vi tror att du har relevant examen från universitet eller högskola, alternativt motsvarande kompetens genom yrkeserfarenhet. Vidare har du god erfarenhet av systemutveckling för webb och goda kunskaper om och förståelse för design patterns. Kunskapskrav: • Flerårig erfarenhet av objektorienterad programmering samt att följa design patterns • Flerårig erfarenhet av PHP, Javascript, MySQL, HTML Meriterande kunskaper: • Erfarenhet av att arbeta med distribuerade system • Arbetat i plattformar byggda med docker (eller andra PaaS-system) • Erfarenhet inom Composer, Gulp, Nginx, Slim Framework, React, E-handelssystem. Då musiken ligger som grund för allt vi gör vore det kul för oss om du delar vårt intresse för musik men det är inget krav. Att arbeta hos oss kräver även goda kunskaper i engelska i såväl tal som skrift då vi ofta kommunicerar med våra icke svensktalande teammedlemmar. All teknisk dokumentation sker på engelska.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Clockwork Bemanning & Rekrytering. För mer information är du varmt välkommen att kontakta Jennifer Åström Gustafsson på tfn: 0733-51 27 14 eller via mail: jennifer.astrom.gustafsson@clwork.se. Vi arbetar med processen löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så ansök så snart som möjligt via www.clockworkpeople.se, dock senast den 4 december.

Liknande jobb:

  • Västerås
Publicerad: 2022-11-17
  • Gothenburg
Publicerad: 2022-10-10
  • Eskilstuna
  • Heltid