Snabbfakta

  • Solna
 • Rekrytering

Ansök senast: 2022-10-31

Junior Systemutvecklare

Publicerad 2022-09-01

arbetsbeskrivning.

Vill du arbeta i en organisation där ditt arbete bidrar till skillnad i samhället? Tycker du att integrationsutveckling är intressant och vill arbeta i en kombinerad roll där du även får utveckla dina ledaregenskaper? Läs då vidare och sök rollen som Systemutvecklare/Team Lead till Karolinska Institutet!  

På KI pågår just nu implementeringen av en ny strategi för IT och informationshantering. Detta medför många spännande utmaningar och uppdrag för den centrala IT-avdelningen. Tjänsten som systemutvecklare är placerad vid campus på Nobels väg i Solna, och här kan vi lova Dig en dynamisk och inspirerande arbetsmiljö med många trevliga och kompetenta kollegor.

Exempel på arbetsuppgifter:

 • Tillsammans med tjänsteansvarig och gruppen planera samt utföra utvecklingsuppdrag
 • Aktivt samverka med andra grupperingar inom avdelningen, så som Drift och Help Desk
 • Ansvara för omvärldsbevakning inom dina arbetsområden

kvalifikationer.

Du är troligtvis en nyfiken systemutvecklare med några års arbetslivserfarenhet inom Microsoft/ .Net stacken som gillar att ha ena benet i kodningen och andra benet i nära kontakt med verksamheten. Du är strukturerad i ditt arbete och har en god förmåga att överblicka komplexa situationer och lätt för att tolka verksamhetskrav ur ett utvecklarperspektiv.

För att lyckas i rollen ser vi att du har:

 • Något/några års erfarenhet av systemutveckling i C#/.Net
 • Kunskap och stort  intresse av att jobba med SQL
 • Stort intresse och gärna erfarenhet av att arbeta med integrationslösningar i en Windowsmiljö
 • God förmåga att leda och planera
 • Goda språkkunskaper i både svenska och engelska

I denna roll värderar vi ditt driv och din personlighet och ser fram emot att höra mer om dig och vad du kan bidra med!

ansvarsområde.

Som systemutvecklare kommer du att ingå i gruppen Arkitektur, Utveckling och Integration (AUI). Gruppen stödjer KI:s olika verksamheter och ansvarar för utveckling av de centrala IT-tjänsterna. 

I rollen kommer du att dels arbeta med hands-on utveckling och även agera Team Lead och stötta en grupp bestående av 3 utvecklare. Teamet ansvarar för integrationsplattformen som är Windowsbaserad och som bl.a kopplar ihop systemen för inloggning, personaldata samt student- och forskarsystem. Inom detta område jobbar vi brett med allt från API till filöverföring och arbetar i MS SQL och programmerar i C#/.Net, men även Java och övriga språk i vissa fall. 

Just nu arbetar vi med ett antal spännande projekt där vi ska centralisera de olika institutionernas IT-lösningar och söker nu dig som vill vara med på resan och och förbättra våra IT-tjänster ytterligare. 

ansökan.

Varmt välkommen med din ansökan!

I denna rekrytering samarbetar vi med Randstad Technologies. Om du har några frågor angående processen vänligen kontakta rekryteringskonsult Ann-Christine Holmer, ann-christine.holmer@randstad.se 

Liknande jobb: