Snabbfakta

    • Örnsköldsvik
  • Heltid
  • Rekrytering

Ansök senast: 2023-05-15

Systemutvecklare/ Programmerare

Publicerad 2023-03-16

Till Sanmina söker vi nu en systemutvecklare/programmerare. Vill du jobba med några av de mest värdefulla och komplexa elektronik- och mekanik produkterna i världen? Då är det här en roll för dig, så läs vidare och skicka sedan in din ansökan så snart som möjligt!

Om tjänsten
Som systemutvecklare hos Sanmina arbetar du med att skapa, vidareutveckla och underhålla IT-verktyg för att underlätta funktioner och processer inom verksamheten och till viss del gentemot våra kunder. Du är delaktig i hela utvecklingskedjan från idé till kravsammanställning, implementation och produktionssättning. Just nu söker vi en systemutvecklare med primär inriktning mot Robotic Process Automation (RPA) i UiPath, men övriga programmeringsuppdrag förekommer också.


Vem är du?
Du har relevant akademisk bakgrund inom IT, en bred kompetens inom mjukvaruutveckling och lätt att sätta dig in i nya utvecklingsmiljöer. Tidigare erfarenhet av programmering är ett krav, antingen från utbildning eller arbetsliv. Tidigare erfarenhet av RPA-utveckling är meriterande men inget krav.

Som person ser vi att du är kommunikativ och serviceminded då arbetet innebär ett nära samarbete med övriga funktioner inom företaget. Vidare är det viktigt att du är en flexibel och strukturerad person som trivs i ett högt tempo med varierande arbetsuppgifter och ärenden. Då rollen innebär mycket kontakt med både lokala och globala aktörer är det viktigt att behärska svenska och engelska i tal och skrift.

Om verksamheten
Sanmina tillverkar några av de mest värdefulla och komplexa elektronik- och mekanikprodukterna i världen. Sanmina fokuserar på utveckling och tillverkning av komplexa komponenter, såväl som försörjning av kompletta systemlösningar till OEM-kunder. Vår lokala och globala närvaro, vår teknologi och våra lösningar, borgar för att vi konkurrenskraftigt hjälper våra kunder att förverkliga deras visioner. Sanmina har ca. 37 000 anställda, varav ca. 250 i Örnsköldsvik. I Örnsköldsvik tillverkar vi elektronik med huvudinriktning mot medicinsk teknik och industri.

Att jobba hos oss

Våra medarbetare betyder mycket för oss och för Sanminas fortsatta utveckling. Vi har en spännande tillverkning med komplexa produkter och erbjuder våra medarbetare ett flexibelt arbete med utmaningar och stimulerande arbetsuppgifter.

i denna rekrytering samarbetar Sanmina med Poolia. Tjänsten är på heltid med direkt anställning hos Sanmina

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på https://www.poolia.se.

Poolia är ett registrerat rekryterings och bemanningsföretag, vi är auktoriserade av Kompetensföretagen och har kvalitetssäkrade processer och rutiner.

Liknande jobb: