Snabbfakta

    • Stockholm-Sundbyberg

Ansök senast: 2022-10-30

Systemingenjör mekanik

Publicerad 2021-09-30

Anser du att mekanikkonstruktion är ett ädelt hantverk?

Vi söker dig som motiveras av att plocka i sär och montera ihop saker, och gärna lite bättre än de var från början.  Vi har sedan 1985 varit nyckelspelare på konsultmarknaden. Idag har vi unika ramavtal med Sveriges främsta branschledande teknikföretag. Vi har hjälpt våra samarbetspartner att ta fram produkter inom medicinteknik, industri och all annan produktutveckling. Vi är mer än 800 anställda och kompetens och utbildningsnivån är hög!  På kontoret i Sundbyberg finns det ett välutrustat elektronik & mekaniklabb som är mycket uppskattat av både kunder och medarbetare! Vi är helt enkelt jättestolta tekniknördar. Är du också det?

I din roll som senior systemingenjör mekanik på Prevas Sundbybergskontor kommer du att stöta på en mängd intressanta projekt och kundföretag. Vi har bra kontakter och kundrelationer med de flesta små och stora teknikbolag i Stockholmsområdet. Merparten av uppdragen görs ute hos kund, men en betydande del är också så kallade ”in house projekt” där vi till och från utvecklar synnerligen komplexa produkter för kunders räkning i våra, för ändamålet, mycket välutrustade lokaler.

Din roll
Vi får ofta förfrågningar från kunder som behöver hjälp med konceptutveckling och systemkonstruktion. Det kan också handla om utvärdering av olika koncept eller systemlösningar. Ibland behöver våra kunder också hjälp med kostnadsreduceringar som kräver ett helt nytt angreppssätt jämfört med den befintliga produkten.

Denna roll kräver att man är kompetent i de tidiga faserna i produktutvecklingscykeln, men också har förmågan att driva utvecklingsarbetet i mål. Det är också viktigt att vara trovärdig, kommunikativ, säljande och inspirerande i dialogen med Prevas kunder.

Vem är du?
”Vi söker dig med passion för teknik och då främst mekanik!
För att vara kvalificerad för tjänsten har du antagligen civilingenjör eller högskoleingenjörsutbildning. Du har troligen minst 5 års relevant arbetslivserfarenhet. Du tar dig med lätthet fram i lite olika CAD och PDM-system.

Varför ska du då välja att vara konsult på Prevas?
Att vara konsult på Prevas är ett fantastiskt sätt att få testa på många nya och roliga branscher. Nya utmaningar och nya arbetsuppgifter kommer bidra till snabb kompetensutveckling och du kommer att få ovärderlig erfarenhet i din yrkesroll. För att du ska utvecklas åt ditt önskade mål finns det såklart en coachande konsultchef som stöttar och motiverar dig. Att vara anställd på Prevas är en trygg investering för dig!

Ser du en framtid hos oss? Eller kanske känner du någon som skulle passa bra in i rollen? Då vill vi mer än gärna komma i kontakt med dig!

 

Har du frågor eller funderingar? Tveka inte att kontakta oss!

Konsultchef: Jonas Liedberg  070 578 13 52  Jonas.liedberg@prevas.se 
Konsultchef: Per Eriksson  070 616 58 67  Per.Eriksson@prevas.se 
HR/rekrytering Elin Trotz 0768 68 43 69 Elin.trotz@prevas.se 

 

Varmt välkommen till Prevas - om du gillar nya utmaningar i utvecklingens framkant!

Nyfiken på hur det är att jobba på Prevas? Följ oss gärna på Instagram eller Linkedin – där vi dagligen postar händelser från vår vardag

Liknande jobb:

Publicerad: 2022-05-11
  • Köpenhamn
  • Solna
  • Heltid
Publicerad: 2022-08-29
  • Västerås