Snabbfakta

    • Stockholm
  • Heltid
  • Rekrytering

Ansök senast: 2023-05-11

Systemförvaltare till Envirotainer

Publicerad 2023-03-12

Är du en systeminriktad ekonom som vill ta ett nästa steg? Söker du en roll på ett internationellt företag med korta beslutsvägar där du får möjlighet att driva egna idéer? Vill du vara med på en spännande resa i den fortsatta moderniseringen och utvecklingen av en IT-funktion? Då är det dig vi söker!

Om tjänsten
Från San Fransisco till Salvador och Seoul, människor världen över förväntas idag leva långa och hälsosamma liv och läkemedel behöver nå alla delar av jordklotet. Envirotainer säkerställer att temperaturkänsliga läkemedel går från där de produceras till patienten på ett säkert sätt och tillsammans arbetar de för att möta sina kunders behov av innovativa och pålitliga lösningar – tillgängliga från vilken plats som helst till vilken destination som helst.

Som Systemförvaltare på Envirotainer har du en central roll och arbetar, utifrån ett tekniskt perspektiv, nära verksamheten för att tillsammans utveckla och ansvarar för leveransen. Du tillhör ett härligt, motiverat och växande team på tretton personer. Du ansvarar i huvudsak för Dynamics 365 BC vilket innefattar allt från förvaltning till effektivisering av applikationer.


Dina arbetsuppgifter i huvudsak
I dina arbetsuppgifter ingår bl.a:
- Definiera och underhålla applikationsdokumentation, förvaltnings- och utvecklingsplaner (PM3).
- Ansvarar för budget och kostnadsuppföljning för hantering av applikationerna
- Säkerställa att det finns uppdaterade dokument och avtal gentemot leverantörer
- Ansvara för att applikationernas säkerhet är hög såväl som prestanda och tillgänglighet
- Agera som support för tredje linjens support och ta ledning vid större komplikationer
- Delaktighet i diverse projekt relaterade till Dynamics 365 BC
- Kontaktperson och kravställare mot leverantören

Tjänsten är placerad i Rotebro och/eller Rosersberg, Stockholm. Vid behov kan du behöva resa till våra andra kontor i bl. a USA, Nederländerna och Singapore.


Vem är du?
Profilbeskrivning:
- Relevant eftergymnasial utbildning
- Minst 5 års erfarenhet av liknande roll
- Erfarenhet av Dynamics 365 BC och/eller Agresso
- Vana från jobb med system innhållande olika applikationer
- Goda kunskaper i ekonomiska flöden och principer
- Goda kunskaper i svenska och engelska, skriftligt som muntligt

Meriterande:
- Erfarenhet av verksamhet innehållande hantering av lager

För att lyckas i rollen som Systemförvaltare värderar vi dina personliga egenskaper högt. Du är en flexibel medarbetare som tycker om när det händer saker snabbt. Du tycker om att ha många pågående projekt samtidigt, är organiserad, lösningsorienterad och resultatinriktad. På Envirotainer uppmuntras du till att komma med egna idéer, vara nyfiken och vilja utvecklas.
Du har en god teknisk förståelse och kan se helheten i hur IT hänger ihop.

Då tjänsten är verksamhetsnära och innebär mycket kontakter, internt som externt, är det viktigt att du har en pedagogisk anda och besitter en kunskap i att omvandla dina kunskaper på ett lättillgängligt och tydligt sätt. Du är öppen, social och trivs i rollen att delta i och driva projekt, du är en lagspelare.

Stämmer detta in på dig? Då kan vi erbjuda dig en utvecklande roll i ett härligt och framåtlutat team som blandar hårt arbete med att ha roligt tillsammans.

I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.


Om verksamheten
Envirotainer är den globala marknadsledaren inom säkra kylkedjelösningar för flygtransport av läkemedel. Företaget utvecklar, tillverkar och erbjuder uthyrning av innovativa containerlösningar, inklusive validering, support och service, för läkemedelsprodukter som kräver en temperaturkontrollerad miljö. Tack vare en global närvaro med världens största aktiva containerflotta, det mest omfattande nätverket och mer än 35 års branschkunskap kan Envirotainer tillgodose kundernas behov av innovativa och pålitliga lösningar – tillgängliga från valfri plats till valfri destination. Företaget verkar genom ett öppet, globalt nätverk av flygbolag och speditörer och huvudkontoret ligger utanför Stockholm, Sverige.

För mer information, besök http://www.envirotainer.com