Snabbfakta

  • Göteborg

Ansök senast: 2023-04-02

Superhjälte/ Oppfinnar-Jocke/ CAD-konstruktör sökes!

Publicerad 2022-11-03

Är du ingenjör och redo för att axla ett mycket viktigt uppdrag? Rädda världen från engångsplast!

Vi på Sigma Industry West letar nu efter vår nya medarbetare/superhjälte till en utav våra kunder i Göteborg som arbetar för en bättre morgondag, fri från engångsartiklar i plast. I rollen som SIW:s superhjälte/CAD-Konstruktör kommer du att få arbeta både i team och självständigt i olika utvecklingsprojekt. För att trivas i rollen tror vi att det bor en liten Oppfinnar-Jocke i dig som triggas av att få ta fram nya koncept, prototyper och förbättringar. Du har ett härligt driv, har lätt för att kommunicera och samarbeta med andra.

Checklist

Vi har inte många krav men de vi har är viktiga för oss:

 • Teknisk utbildning på högskolenivå gärna inom Maskinteknik, Teknisk Design eller Produktutveckling
 • Ca 5 års konstruktionserfarenhet/produktutveckling
 • God vana av att arbeta med CAD-verktygen Autodesk Inventor, Creo eller CatiaV5
 • Har du tidigare arbetat med ritning av pressverktyg eller annan verktygskonstruktion i främst plåt/stål är det ett stort plus
 • Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift

Vad får du?

Som anställd hos oss får du möjligheten att arbeta inom flera olika områden hos våra kunder - helt enkelt det bästa med att vara konsult - men med tryggheten från en och samma arbetsgivare! Vi levererar spetskompetens inom områden som produktutveckling, UX & Design, PLM, industriell IT, produktionsteknik och projektledning. Hos oss får du möjligheten att arbeta med spännande och varierande uppdrag på plats hos kunden eller i projektuppdrag från vårat härliga kontor beläget i hjärtat av Lindholmen Sciencepark.

Vi tror att självbestämmande, delaktighet och inflytande skapar den motivation som krävs för att du ska lyckas nå dina personliga mål. Våra medarbetare har valt oss som arbetsgivare för att vi delar just denna syn på karriären, framtiden och livet i stort - och framför allt så ska vi ha kul på vägen!

Vilka är vi?

Som arbetsgivare har vi gjort oss kända för vårt personliga klimat och en kultur med stor öppenhet, delaktighet och med mycket energi. Vi tycker om att göra saker ihop och strävar efter en bra mix av jobb och fritid.Det kan vara AWs, event, träningsaktiviteter, alpresor eller inspirationsföreläsningar. Vi har gjort många roliga resor ihop och förra gången seglade vi i Kroatien, vilket var fantastiskt att få uppleva tillsammans.
Och JA – vi har både en egen foodtruck och ett eget band :)

Kompetensutveckling har alltid varit viktigt för oss och förutom utvecklingsmöjligheter i ditt konsultuppdrag och diverse tekniska utbildningar har vi interna program för personlig utveckling. Flow by Sigma är ett program som fokuserar på bl.a balans i vardagen, hur man sätter och når personliga mål och hur man hanterar förändringar. Vi har även ett mentorsprogram som startar upp varje år med ett antal mentorer och adepter. Vi erbjuder också Linkedin Learning licenser för de som är intresserade av digitala självstudier.

Sedan starten 2014 har vi haft en fantastisk utveckling. Tillsammans med våra dotterbolag Sigma Embedded Engineering och Sigma Energy & Marine är vi idag över 300 anställda.
Vi finns även i USA och Norge.

Livet är för kort för att inte arbeta på en grym arbetsplats - kom och jobba med oss, ett företag med mycket hjärta och vi-känsla.

Kontakt

För mer information kontakta

Kim Stockman,
+46 702118092
kim.stockman@sigma.se

Liknande jobb:

 • Sigtuna
 • Heltid
Publicerad: 2022-11-23
 • Göteborg
 • Heltid