Snabbfakta

  • Göteborg

Ansök senast: 2023-03-31

Studioingenjör

Publicerad 2022-11-01

Har du ett starkt designintresse och en känsla för form? Är du lösningsorienterad, strukturerad och har ett härligt driv? Då kanske Studioingenjör är rollen för dig!

Detta är en grymt spännande samt utmanande roll där du arbetar som länken mellan Design och Produktutveckling. Huvudområdena är Exteriör, Interiör alternativt Kulör- och Material. Din bakgrund och ambition avgör var du passar bäst in. I rollen som Studioingenjör hanterar du krav från konstruktion, produktion och övriga intressenter som du sedan balanserar och checkar av mot design. Du förväntas bedöma olika konstruktionsförslag, utvärdera dessa samt komma med egna lösningsförslag. Rollen passar dig med höga ambitioner, har ett härligt driv och som vill bli en del av gemenskapen hos oss på Sigma Industry West! Du kommer att tillhöra en av våra mer seniora grupperingar.

VEM ÄR DU?

Du är en välorganiserad tekniskt erfaren person som är bra på kommunikation. Sannolikt har du ett par års erfarenhet av fordonsindustrin där du både arbetat med konstruktion och projektledning. Du har en förmåga att förstå vad som är viktigt i de olika programfaserna och har också en bred förståelse för komplett bil och fordonsbyggnation. Du trivs med att arbeta i tvärfunktionella team och gillar att ta en ledande roll.

För att trivas och utvecklas i rollen tror vi att gillar ett högt tempo och kluriga utmaningar, samtidigt som du själv strukturerar och tar ansvar för ditt arbete. Rollen kräver hög integritet och ödmjukhet och ger tillbaka en grym gemenskap och fantastiska erfarenheter inför framtiden!

Du kommer att lära dig massor hos oss och i ditt uppdrag men innan vi arbetar tillsammans ser vi att du har med dig några av följande erfarenheter:

 • B.Sc eller M.Sc inom Maskinteknik, Produktutveckling, Automotive etc
 • Mer än 5 års erfarenhet av Fordonsindustrin
 • CATIA V5
 • Teamcenter eller motsvarande PLM-verktyg

Meriterande:

 • Fordonsinteriör-, exteriör eller CMF
 • Projektledarerfarenheter
 • Agila metoder & arbetssätt

VILKA ÄR VI?
Som arbetsgivare har vi gjort oss kända för vårt personliga klimat och en kultur med stor öppenhet, delaktighet och med mycket energi. V
i tycker om att göra saker ihop och strävar efter en bra mix av jobb och fritid.Det kan vara AWs, event, träningsaktiviteter, alpresor eller inspirationsföreläsningar. Vi har gjort många roliga resor ihop och förra gången seglade vi i Kroatien, vilket var fantastiskt att få uppleva tillsammans.
Och JA – vi har både en egen foodtruck och ett eget band :)

Kompetensutveckling har alltid varit viktigt för oss och förutom utvecklingsmöjligheter i ditt konsultuppdrag och diverse tekniska utbildningar har vi interna program för personlig utveckling. Flow by Sigma är ett program som fokuserar på bl.a balans i vardagen, hur man sätter och når personliga mål och hur man hanterar förändringar. Vi har även ett mentorsprogram som startar upp varje år med ett antal mentorer och adepter. Vi erbjuder också Linkedin Learning licenser för de som är intresserade av digitala självstudier.

Sedan starten 2014 har vi haft en fantastisk utveckling. Tillsammans med våra dotterbolag Sigma Embedded Engineering och Sigma Energy & Marine är vi idag över 300 anställda.
Vi finns även i USA och Norge.

Livet är för kort för att inte arbeta på en grym arbetsplats - kom och jobba med oss, ett företag med mycket hjärta och vi-känsla!

Ansökningar hanteras löpande.

Kontakt

För mer information kontakta

Kim Stockman,
+46 702118092
kim.stockman@sigma.se

Liknande jobb:

Publicerad: 2022-10-24
 • Stockholm
 • Heltid
Publicerad: 2022-11-21
 • Gothenburg