Snabbfakta

    • Göteborg
  • Konsultuppdrag

Ansök senast: 2022-10-05

SQL-utvecklare, 3rd line support i Göteborg

Publicerad 2022-09-12

arbetsbeskrivning.

Det kommer kanske inte bli en helt självklar beskrivning av tjänsten, men jag tror att är du den vi söker så kommer du att nappa ändå! 

Till att börja med är det svårt att sätta en specifik titel på tjänsten för att inte skrämma bort rätt person. För det är en supportroll, alltså där du jobbar med problemlösning av lite mer avancerad karaktär. Inte vanlig IT-support utan mer nischad mot Webb och SQL-databaser och specifika kundcase, problemlösning. 

Du kommer nämligen jobba på ett e-handelsbolag där du hjälper slutkunderna med deras support. Du sitter inte i första linjens support utan hanterar eskalerade ärenden. Detta ger det dagliga arbetet en stor variation då problemen inte är de samma dag ut och dag in. Plattformen är i framkant och används idag av många stora e-handelsbolag. Så du behöver ha en god kunskap om webb och webbutveckling. 

Varför vill du jobba här? Miljön och kulturen är superhärlig på bolaget och det finns goda möjligheter att vara med att påverka. Organisationen är platt och välkomnande för förändring och utveckling av sina medarbetare. Man jobbar med SaaS vilket är framtiden enligt många, du får vara med och skapa en populär, snygg och bra slutprodukt

Uppdraget är ett konsultuppdrag med mycket goda möjligheter till anställning hos slutkunden efter 6 månader om det fungerar bra. 

Randstad Technologies är specialister inom IT. Som konsult hos oss får du konkurrenskraftig lön, förmåner och kollektivavtalade villkor. Din konsultchef, som alltid finns nära till hands, ser till att du får varierande och utvecklande uppdrag på olika företag, inom olika branscher. Hos Randstad Technologies står din personliga utveckling i fokus, och du erbjuds ett stort nätverk och många sociala aktiviteter. 

kvalifikationer.

Du bör ha jobbat ett par år efter eventuella studier, vilket troligen har varit inom systemutveckling. Exakt vad du har jobbat med är inte det viktiga. Men det är till fördel om du jobbat med SaaS tidigare, alltså Software as a Service, men det vet du ju om du jobbat med det tidigare... Du har antingen jobbat med utveckling  eller med support på ett lite djupare plan. 

För att vara den vi söker har du goda kunskaper inom SQL-databaser. Kunskaper inom Webbutveckling samt viss erfarenhet av att jobba med detta. 

Svenska i tal och skrift är ett krav.
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

ansvarsområde.

Ditt ansvarsområde kommer att vara att hantera mer avancerad problemlösning av kundärenden. Dessa rör ofta utformning av webb och eller felsökning i SQL-databaser.

Du är inte ensam i rollen utan har kollegor som jobbar med liknande uppgifter samt att ni gemensamt ingår i supportteamet för organisationen. 

ansökan.

Sista ansökningsdag 2022-10-05, välkommen att ansöka på www.randstad.se.

För information: Henrietta Bolander, henrietta.bolander@randstad.se, konsultchef

Liknande jobb:

Publicerad: 2022-09-06
  • Gothenburg
  • Stockholm
  • Heltid
Publicerad: 2022-09-05
  • Karlskrona