Spontanansökan - Sveriges viktigaste IT-jobb

Publicerad 2022-10-12

Sverige måste snabbt fördubbla elproduktionen, digitalisera kraftsystemet och samtidigt ställa om till förnybar el. Svenska kraftnät har en avgörande roll i att ta fram de IT-lösningar som krävs för att lyckas. 

Med egen drift och utveckling inom hela IT-kedjan – från arkitektur och säkerhet till infrastruktur och machine learning – så har vi kraften att lösa samhällsutmaningarna. Vill du vara med oss i detta arbete?

Just nu är Svenska kraftnät inne i en mycket expansiv och utvecklande fas och vi behöver förstärka med flera nya IT-medarbetare.

Sveriges viktigaste IT-jobb | Svenska kraftnät (svk.se)

Skicka in din ansökan

Hittar du inget jobb som är intressant för dig idag, men gärna vill jobba med oss, så vill vi gärna att du skickar en spontanansökan! Vi välkomnar sökande som är såväl nyexaminerade som sökanden med kortare eller längre arbetserfarenhet inom IT-området.

Bifoga ditt CV och skriv gärna varför du vill jobba på Svenska kraftnät och vilken/vilka IT-områden du är intresserad av att jobba inom.

Värt att veta

  • Du måste vara svensk medborgare för att kunna jobba hos oss, då alla våra tjänster är säkerhetsklassade.
  • Tjänsterna är i första hand vara placerade på vårt huvudkontor i Sundbyberg. Möjlighet till distansarbete kan finnas del av tid beroende på verksamhetens behov och arbetsuppgifter.

Sista ansökningsdag

Vi kommer att spara din ansökan och hör av oss till dig om ett aktuellt jobb dyker upp som skulle passa din profil.

Välkommen med din ansökan!

Liknande jobb:

Publicerad: 2022-09-02
  • Jönköping