Snabbfakta

    • Stockholm
  • Heltid
  • Rekrytering

Kategorier:

  • Maskinteknik

Ansök senast: 2022-07-20

Spare Part Specialist till Valmet

Publicerad 2022-05-21


Är du en social och strukturerad person med ett tekniskt kunnande och ett stort intresse? I så fall välkomnar vi dig till en trivsam och fartfylld arbetsplats! Hos Valmet erbjuds du ett stimulerande arbete i en kreativ arbetsmiljö där din sociala kompetens- och tekniskt kunnande kommer till stor nytta!

QRIOS Engineering söker konsult till rollen som orderhandläggare hos Valmet och placering är på deras kontor i Liljeholmen. Då Valmet byter ut sitt affärssystem och i samma takt växer behöver arbetsstyrkan förstärkas. Uppdraget förväntas starta så snart som möjligt och sträcker sig inledningsvis till hösten.

Vi söker dig med en teknisk utbildning från högskola. Tidigare erfarenhet av kundservice/orderhantering är en merit men inget krav. Vi välkomnar även dig som nyligen har tagit din examen. Tveka inte att ansöka redan idag då urval samt intervjuer sker löpande.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Arbetet kommer främst innefatta kundkontakt och administrativt arbete rörande orderhantering i affärssystem. Det kan även förekomma offertuppföljningar och leveransbevakning.

Exempel på arbetsuppgifter:
Orderhantering
Administrering
Arbete gentemot kund
Offert- och leveransbevakning


Vem är du?
Du har teknisk gymnasial utbildning alternativt examen från högskola/universitet inom maskinteknik.

Du tycker om att arbeta strukturerat och administrativt. Det är meriterande om du har erfarenhet av orderhantering/kundservice inom det tekniska området, men inget krav.

Då du både kommer att hjälpa kunder på svenska och engelska är det viktigt att du behärskar språken flytande i både tal och skrift.

Vi tror att du är en social person som tycker om att arbeta flexibelt.

Om verksamheten
Om kundföretaget:
Valmet Corporation är den ledande globala utvecklaren och leverantören av teknik, automation och service inom massa-, pappers- och energiindustrin. Valmets mål är att ge sina kunder världens bästa service.

Valmets service inkluderar allt från outsourcing av underhåll till reservdelar och förbättringar av fabriker och anläggningar. Vårt starka teknikutbud omfattar såväl hela massafabriker och produktionslinjer för mjukpapper, kartong och papper, som kraftverk för produktion av bioenergi. Valmets avancerade automationslösningar sträcker sig från enstaka mätningar till omfattande, nyckelfärdiga automationsprojekt för hela anläggningar.

Företaget har en industrihistoria som sträcker sig över 200 år och nyskapades då verksamheten för massa, papper och energi blev ett eget företag vid delningen av Metsokoncernen i december 2013.

Om QRIOS:
QRIOS kan erbjuda flera möjligheter till dig som är ingenjör eller har en teknisk bakgrund. Våra uppdragsgivare finns inom miljö-, energi-, skogs-, fordons-, läkemedels-, livsmedels-, process- och produktionsindustrin. Oavsett om du vill arbeta på ett stort eller litet företag, inom privat eller offentlig sektor, så har vi en tjänst för dig. Vi förenar människor och teknik!

Att vara konsult hos oss ger dig många möjligheter att prova på olika branscher, företag och roller. Läs gärna mer om hur det är att vara konsult hos oss: https://www.qrios.se/om-oss. Det passar dig som vill få mycket erfarenhet under en kortare period. Om du letar efter en värld fylld av spännande möjligheter och nya kontakter kommer du gilla att vara konsult hos oss.

Liknande jobb

Publicerad: 2022-05-27
  • Stockholm
Publicerad: 2021-09-30
  • Stockholm-Sundbyberg