Snabbfakta

    • Jönköping
  • Heltid
  • Rekrytering

Ansök senast: 2023-05-13

Spännande tjänst som IT-tekniker

Publicerad 2023-03-14

Har du ett brinnande intresse för IT-support och är redo för nya utmaningar? Är du en ansvarstagande och serviceinriktad person? Då har vi ha tjänsten för dig! Vi söker nu en IT-tekniker till en spännande tjänst i Eksjö. Tjänsten är initialt på konsultbasis med start omgående.

Urval och intervjuer sker löpande, tveka därför inte på att skicka in din ansökan redan idag!


Om tjänsten
I rollen som IT-tekniker ansvarar du för ärendehantering inom processer för såväl incidenthantering som beställningar. Du kommer att tilldelas ärenden där du ansvarar för bevakning och uppföljning samt löpande återkoppling till användare.

Andra vanligt förekommande arbetsuppgifter är:
- Felsökningar
- Installationer
- Konfiguration av IT-utrustning på arbetsplatser.

Som IT-tekniker erbjuds du även att medverka i olika projekt inom IT-centrum. Du är en viktig del av ett team med stöttande kollegor.



Vem är du?
För att trivas i rollen som IT-tekniker är du kundorienterad och har god samarbetsförmåga. Du är kommunikativ, strukturerad och tycker om att arbeta självständigt. Vi ser att du har en eftergymnasial utbildning inom IT eller motsvarande utbildning som vi bedömer likvärdig. Vidare har du minst 2 års erfarenhet av IT Support och flerårig erfarenhet inom Microsoft klientplattform. Tjänsten ställer därtill krav på att du tidigare har arbetat med ärendehanteringssystem och att du talar och skriver obehindrat på såväl svenska som engelska.

Om verksamheten
Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande – Rätt individ. På rätt plats. Alltid.


Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.