Snabbfakta

    • Eskilstuna

Ansök senast: 2023-01-26

SÖKES! Mekanik-eller Mekatronikingenjör

Publicerad 2022-08-29

Vill du vara med hos ett snabbt växande bolag och i satsningen mot electromobility för att forma morgondagens fordonsindustri tillsammans med oss? Här är din chans! Sigma Industry söker just nu blivande kollegor som drömmer om att revolutionera dagens fordonsindustri med nytänkande fossilfria transportlösningar.

Söker vi dig?

Föreställ dig nattleveranser som görs av helt tysta distributionsbilar eller busshållplatser inomhus vid sjukhus och köpcentra, drivna av trådlösa laddstationer. Electromobility är ett spännande och snabbt växande område där vi ser ett ökande behov hos våra kunder. Vi på Sigma Industry utökar nu vårt befintliga team och söker efter nya stjärnor som vill vara med på den här resan tillsammans med oss.

Vi söker därför dig som vill arbeta inom elektronik, mekanik, eller mekatronik inom electromobility. För den här tjänsten behöver du ha minst tre års arbetslivserfarenhet (Krav på arbetslivserfarenhet) som konstruktör/ingenjör samt ha en högskole- eller civilingenjörsexamen. För att passa in i den här rollen behöver du kunna kommunicera obehindrat på både svenska och engelska och gärna kunna CAD-programmen Catia, Creo och Solidworks. Det är meriterande om du har erfarenhet från utveckling av eller kring elektriska komponenter och electromobility.

Söker du oss?

Hos oss blir du välkomnad av glada och hjälpsamma kollegor. Vi har roligt på jobbet, högt i tak och ett engagerande klimat. Du står aldrig ensam inför en utmaning utan kan bolla idéer och hitta möjligheter tillsammans med dina kollegor.

Som konsult på Sigma ges du möjlighet att verka inom en rad olika branscher. Vi har bland annat projekt inom fordonsindustrin, Life Science, låsindustrin, konsumentprodukter, livsmedel och elektrifiering. Vi bryter ständigt mark inom nya, spännande områden. Hos oss kan du hitta det just du brinner för lättare än på ett traditionellt företag.

Det finns mycket att berätta om Sigma Industry, våra värderingar och vår verksamhet. Kort och gott är ingenjören hjälten och vårt hjärta finns i tekniken. Vi driver digitalisering och deltar i utvecklingen av morgondagens teknologi. Sigma Industry är ett entreprenörsdrivet företag med stora visioner och korta beslutsvägar, vilket ger goda möjligheter att påverka såväl din egen som företagets framtid. Vill du bli expert inom ditt befintliga område, växa in i ett nytt eller engagera dig internt på Sigma? Möjligheterna är oändliga och hos oss får du allt i ett: en trygg anställning, en stimulerande vardag och en skräddarsydd framtid. Låter vi som en perfect match?

Läs gärna mer om vår verksamhet på sigmaindustryeastnorth.se

Vill du bli vår nya kollega?

Tack för att du har läst vår annons!

Vi hoppas att du känner dig nyfiken på oss och vi ser fram emot att läsa din ansökan och ditt CV. Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan i dag.

Kontakt

Har du fler frågor? Hör av dig så berättar vi mer!

Anton Sandegren: 073 - 629 17 61, anton.sandegren@sigma.se

Anders Stomvall: 073 - 595 19 29, anders.stomvall@sigma.se

Liknande jobb:

Publicerad: 2022-09-27
  • Lund
  • Heltid
  • Stockholm
  • Stockholm