Snabbfakta

  • Södertälje
  • Stockholm

Ansök senast: 2023-10-10

Software Test developer

Publicerad 2023-07-12

Vi söker dig som brinner för testautomation, programmering och CI, och tycker att test är extra intressant.

Hos oss hittar du en arbetsplats där du får vara den du är, där det finns en work-life balance och där både företagskulturen och kollegorna inspirerar dig till att utvecklas.

Vilka är vi?

Infotivs mål är att produkter och människor ska kunna utvecklas snabbare. Vi utvecklar egen teknologi och utbildningar för att ligga i framkant och kunna möta den moderna industrins behov.

Vår vision är att uppnå världsklass och bli en förebild för våra konkurrenter och kunder. Varje anställd ska känna en stolthet över att arbeta på Infotiv och betrakta oss som sitt förstahandsval på arbetsmarknaden.

Infotiv är en ledande leverantör av högkvalitativa ingenjörstjänster inom Mjukvaruutveckling, Test, Konstruktion och Produktdokumentation samt Projektledning. Våra medarbetare stöttar och hjälper våra kunder med sin kompetens och sitt engagemang. Vi erbjuder varierande utmaningar i teknikens framkant, en inspirerande arbetsmiljö och grymma kollegor som tillsammans vill bli bättre. Vi har kontor i Göteborg, Malmö och Södertälje/Stockholm.

Infotiv karaktäriseras av korta beslutsvägar och en familjär atmosfär. Ledorden Varmt hjärta och skarp hjärna genomsyrar vår organisation och samtliga våra medarbetare.

Självklart har vi kollektivavtal och bra förmåner. Börjar du hos oss ingår du i ett modernt bolag som växer stadigt och har både varumärket och nätverket för att erbjuda dig riktigt intressanta uppdrag. 

Din framtida utmaning

I rollen som Testutvecklare hos Infotiv kommer du att använda dina kunskaper för att hjälpa våra kunder att släppa lös sin fulla potential. Du har en vilja att applicera din expertis på nya områden, och får nu möjligheten att från början vara med och påverka hur deras resa ska se ut.

På Infotiv erbjuder vi spetskompetens inom en handfull stora affärsområden som vi valt att fokusera lite extra på. Våra kunder finns inom fordon, energi, IT och Life Science. Vi utför konsultuppdrag för några av Sveriges mest teknikintensiva företag, inom utveckling, verifiering, testledning, testsystemsutveckling, metodik, strategier, mätteknik och efterbehandling. Våra kontor finns i Göteborg, Malmö och Södertälje och vi är idag drygt 170 medarbetare.  

Den du är idag?

Som person är du engagerad och strävar efter att leverera ditt bästa resultat varje gång. Du andas kod och lever efter devisen “allting går att automatisera”. Självklart är du även intresserad av hårdvaran som realiserar dina visioner. Du är kreativ och nyfiken inför kundens/projektets behov och kan snabbt anpassa dig till olika situationer. Du är social och gillar att arbeta i team och ser spännande utmaningar i de möjligheter som erbjuds. 

Du har erfarenhet av följande:

 • Minst 2 års yrkeserfarenhet av mjukvarutestning och/eller mjukvaruutveckling 
 • Goda programmeringskunskaper inom Python, C eller C#  
 • Har arbetat med utveckling av testsystem 
 • Erfarenhet av test för inbyggda system 
 • Erfarenhet av testautomation, gärna i HIL- och/eller SIL-miljöer 
 • Erfarenhet från fordonsindustrin är meriterande 
 • Goda engelskkunskaper både i tal och skrift 

Ansökan

Låter detta intressant, tveka inte att ansöka redan idag. Vi söker även denna tjänst i Malmö och Skåneregionen.  Bifoga CV samt personligt brev när du söker. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Jonas Holma, 0707 10 52 09 eller rekryteringsansvarig Staffan Bernheim, 0709 64 72 02.
Vi genomför intervjuer löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. 

Vi tar inte emot ansökningar via e-post eftersom vi enligt GDPR inte har rätt att spara CV och personlig information när vi får detta skickat till oss via e-post. 

Vi undanber oss all inblandning från rekryteringsfirmor. 

Liknande jobb: