Snabbfakta

    • Lund
    • Kalmar

Ansök senast: 2023-11-19

Test & Verification Engineer

Publicerad 2022-12-18

Test & Verification Engineer
Lund / Kalmar

Brinner du för spännande ny teknik så kommer här en speciell möjlighet. Lundabolaget Bertin Exensor, en världsledande leverantör inom skräddarsydda sensorlösningar till försvars- och säkerhetssektorn, söker en Test & Verification Engineer att jobba med systemtest och kvalitetssäkring inför leverans till kund. Är detta en möjlighet som kan passa dig? 

Bertin Exensor tillhandahåller kompletta lösningar för klassificering och identifiering av potentiella hot på marken. Detta hanteras med den senaste tekniken inom seismiska, akustiska, och infraröda sensorer samt kameror med rörelsedetektering. Kompletta lösningar kan även innehålla mastburna kameror, radarsystem och övervakningskameror med lång räckvidd. Bertin Exensor är ett dynamiskt företag med internationell arbetsmiljö och företagskultur i en spännande fas av tillväxt, med stor möjlighet till individuell utveckling.  

Om rollen
Som Test & Verification Engineer får du en unik möjlighet hos oss att bidra och ta del av ett spännande företags framgång med arbete inom högaktuell teknik. Dina huvudsakliga ansvarsområden i rollen innefattar utförande av system- och release tester med syfte att kvalitetssäkra kundleveranser av våra kompletta systemkonfigurationer. Tjänsten innefattar även en koordinerande roll i sammanställandet av de mjukvarureleaser som ligger till grund för leveranserna.

Inom ramen för rollen ingår även att utveckla våra metoder för test och verifiering genom framtagning av nya verktyg som förenklar och förbättrar testningen hela vägen från utveckling till produktion. Det sätts stor vikt vid att kontinuerligt driva förbättringar samt att förbättra arbetssätt. I rollen blir du en del av utvecklingsteamet med placering i Kalmar eller Lund, samt rapporterar till vår tekniska chef.

Om dig
För att ta dig an rollen som Test & Verification Engineer krävs relevant utbildning och gärna några års arbetslivserfarenhet med liknande arbetsuppgifter kring systemtestning av elektroniska produkter. Det är meriterande med erfarenheter inom versionshanteringssystem och programmering (t.ex. scripting, C# .NET). Det är en fördel men inte nödvändigt med erfarenhet från militärsektorn. I rollen behöver du behärska svenska och engelska, och svenskt medborgarskap är en förutsättning. 

Till rollen som Test & Verification Engineer söker vi dig som är en engagerad systemtestare som gillar att arbeta både självständigt och i team. Våra system består av egenutvecklade specifikt anpassade enheter med stark koppling mellan hårdvara och den inbyggda mjukvaran, så det är viktigt att du har förståelse för hur hårdvara och mjukvara interagerar i inbyggda system.  

På Exensor väntar vi inte på att möjligheterna ska hända, vi skapar dem. Därför är viktiga egenskaper för att passa in hos oss att aldrig att ge upp, agera aktivt och ha en stark vilja att ta initiativ. I rollen involveras du i flera projekt samtidigt, så det är viktigt med smidighet, fokus och kommunikationsförmåga. Förutom att ha ett starkt intresse för teknik så tror vi också att du är en genomförare och har ett arbetssätt som är lyhört, strukturerat och organiserat. I samarbete med kollegor, lokalt och på distans, behövs en påhittig lagspelare, en pålitlig person med ett professionellt förhållningssätt.

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringskonsult Anders Johansson, 0723-06 35 26, på Intenso Teknikrekrytering.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Om Exensor
Bertin Exensor grundades 1987 och är en världsledande leverantör av Networked Unattended Ground Sensors (UGS). Bolagets system ger kunder över hela världen tillgång till skräddarsydda sensorlösningar. Från huvudkontoret i Lund, ett utvecklingscenter i Kalmar, och en produktionsanläggning i Storbritannien, designar, utvecklar och producerar Exensor toppmoderna robusta UGS-lösningar av högsta kvalitet för att möta kundernas stränga krav. Exensors system används i ett stort antal militära och civila tillämpningar över hela världen.  Exensor ingår i Bertin Group, som arbetar inom försvars- och säkerhetssektorn på den globala marknaden. Tillsammans kan vi erbjuda integrerade säkerhetslösningar för användning inom både militära och civila applikationer.

Liknande jobb:

Publicerad: 2023-08-31
  • Örebro
Publicerad: 2023-08-01
  • Göteborg
Publicerad: 2023-03-03
  • Stockholm