Snabbfakta

  • Växjö
 • Heltid

Kategorier:

Ansök senast: 2022-10-16

Snickare/ Träarbetare Hus Sydost - Växjö

Publicerad 2022-09-22

Skanskas husverksamhet riktar in sig på nyproduktion och ombyggnation av bland annat sjukhus, kontor, skolor och bostäder. Just nu har vi spännande projekt på gång i Kronobergslän, främst i Växjö området, och söker därför fler engagerade träarbetare/snickare som vill bli en del av vårt gäng!

Förutom våra byggprojekt brinner vi även för mångfald och ledarskap. Vi vill att alla ska ges förutsättningar att må bra och ha roligt på jobbet.

Rollen bjuder på variationsrika arbetsdagar i olika byggprojekt med stora möjligheter att utveckla dina yrkeskunskaper. Du kommer att arbeta i ett team där alla har en viktig uppgift, nämligen att utföra sina arbetsuppgifter på så bra sätt som möjligt och alltid med fokus på säkerhet och produktivitet.

Är du rätt person för jobbet?

Vi söker dig som vill arbeta med våra spännande byggprojekt och som månar om goda relationer med kollegor, kunder och leverantörer. Du kan vara en senior person med flera års erfarenhet bakom dig eller någon som precis har påbörjat sin yrkesbana som snickare. Är du i tankarna att byta yrkesbana söker vi även dig som vill bli vuxenlärling.

Du som passar hos oss är en positiv, engagerad person som trivs med att arbeta i grupp och där du också bidrar till en god stämning. Du känner en stolthet i ditt arbete och ser ditt bidrag i projektet. För att passa hos oss är det viktigt att du är noggrann och ansvarsfull i ditt arbete. Du ser möjligheter i stället för hinder och tvekar inte att komma med idéer om du ser att något kan göras bättre, säkrare eller effektivare.

Krav för tjänsten:

 • Yrkesbevis för träarbetare
 • Bra språkkunskaper i svenska

I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid din personlighet, då det är viktigt för oss att du blir en i gänget.

Vi erbjuder dig ett omväxlande och stimulerande jobb där ingen dag är den andra lik. Vi vill att du ska trivas och må bra hos oss därför erbjuder vi bra kollektivavtalade försäkringar, friskvårdsbidrag, arbetstidsförkortning och möjlighet att teckna Skanskas förmånliga aktiesparprogram om du önskar. Vi tycker om att hitta på saker ihop och genomför personalaktiviteter några gånger per år.

Något för dig? Skicka då in din ansökan senast 16 oktober! Men vänta inte med att söka – vi kommer behandla ansökningarna löpande. Du söker genom att bifoga CV och gärna ett personligt brev.

Frågor kring tjänsten besvaras av Marcus Heiman, 070-83 10 372, alt marcus.heiman@skanska.se. Frågor kring anställningen besvaras av Hr-konsult Jennie Ljungdahl, jennie.ljungdahl@skanska.se

Välkommen till Skanska!

Våra medarbetare är vår främsta styrka och det är viktigt att du känner dig trygg hos oss. Vi vill att du ska trivas på jobbet och ha kul med dina kollegor. Vi lovar dig som medarbetare en ständig kompetensutveckling och tillhandahåller en rad internutbildningar, befattningsspecifika program och internationella utvecklingsmöjligheter. För oss är hälsa och säkerhet extra viktigt och det ligger även som grund för våra förmåner till dig som anställd på Skanska.

Liknande jobb:

Publicerad: 2022-09-29
 • Växjö
 • Heltid
Publicerad: 2022-09-21
 • Sandviken
 • Heltid
Publicerad: 2022-09-12
 • Stockholm
 • Heltid