Snabbfakta

    • Umeå
  • Heltid
  • Rekrytering

Ansök senast: 2023-05-07

Slipare till Brattby Såg

Publicerad 2023-03-08

Om företaget
På Brattby Såg har vi två såglinjer, en normaltimmerlinje och en klentimmerlinje. Vi har ett integrerat hyvleri och förädlar ca 80% av det vi sågar genom hyvling. Vi är specialiserade på svenskt byggträ och formsättningsmaterial och säljer framför allt till små och stora byggvaruhandlare i Sverige och utomlands. Vi är idag 35 anställda. Brattby Såg är ett familjeägt företag som värdesätter engagemang, lagarbete och eget ansvar.
Våra arbetstider är 06:20 – 15:40 på vardagar, men det kan förekomma tider då vi behöver hugga i lite extra för våra kunder.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker en slipare till såglinjen som vill bidra till en effektiv produktion samt en förstklassig produkt. Du kommer ansvara för slipningen av bandsågblad och andra skärande verktyg på såglinjen. Vi riktar, och slipar bandsågsbladen i egna maskiner. Klingor skickar vi iväg för slipning. Du kommer läras upp på slipmaskiner och sågarnas underhåll och funktion på plats. I din arbetsbeskrivning ingår också att bevaka kvalitet och mått på sågad vara likväl dagligt underhåll av sågmaskinerna med kringutrustning. Sågavdelningen består att ett lag med 3 operatörer slipare samt underhållspersonal.

Din profil
För att lyckas i rollen bör du som söker ha nedanstående egenskaper och erfarenheter.

- Du är en lagspelare som bidrar till en trevlig arbetsmiljö.
- Du är noggrann, tekniskt intresserad och ger dig inte förrän du fått önskat resultat.
- Du tycker om och inser vikten av att produktionen alltid går så effektivt som möjligt.
- Du tar eget ansvar men samarbetar också bra med underhållsavdelningen med förbättringar och felavhjälpning.
- Du har ett par års erfarenhet i industrimiljö, erfarenhet av slipning av skärande verktyg och sågverksunderhåll är meriterande.
- Du är redo att hugga i fysiskt när det behövs.

Som person är du en lagspelare som gillar när produktionen snurrar för fullt. Du är positiv och öppen till ett omväxlande arbete och ser problemlösning och felsökning som både utmanande och kul. Du tycker om och är bra på att samarbeta med andra men kan också ta beslut och arbeta självständigt.


Ansökan
Brattby Såg samarbetar med Clockwork Bemanning & Rekrytering. För mer information kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Andreas Christiansen på tfn: 0733-51 27 46
Ansök med CV och personligt brev så snart som möjligt via www.clockworkpersonal. Sista ansökningsdag är den 2 april 2023.

Liknande jobb: