Snabbfakta

    • Rockhammar

Ansök senast: 2023-07-14

Skiftgående operatör till torken, Sektion CTMP Rockhammar

Publicerad 2023-05-15

Tänk om du kunde få gå till jobbet och bidra till hållbar utveckling?

 

Billeruds mission är att utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid. Vi strävar efter att framtidens förpackningar ska vara 100% återvinningsbara, 100% förnybara och 100% fossilfria.

 

I Rockhammar arbetar vi med stort engagemang mot dessa mål i vår produktion av kemitermomekanisk, CTMP, pappersmassa. Årligen produceras upp emot 150 000 ton CTMP till vår kartongproduktion i Frövi och Gruvön. Sektion CTMP är en av de tre sektioner som utgör Massabruket i Frövi bruk.

 

Vi söker nu en skiftgående operatör till Torken på Massabrukets sektion CTMP. Som operatör i torken är du en del av ett team, där alla medarbetare tillsammans arbetar för att nå uppsatta mål.

 

Skiftlaget ansvarar gemensamt för att hela avdelningen körs optimalt. Arbetet består till stor del av övervakning via skärmbaserat styrsystem varvat med rondering för att säkerställa kvalitet samt hantering av akuta driftstörningar ute i fabrik.

 

Arbetet innebär även att du aktivt deltar i arbetsmiljöarbetet, förebyggande underhåll, felavhjälpning samt problemlösning.

 

Operatörerna turas om att utföra de olika uppgifterna utifrån gruppens kompetensutvecklingsplan och verksamhetens behov. 

 

Som operatör i torken ansvarar du för skötsel av vårt sista tvättsteg i processen, där vi tvättar massan en sista gång innan vi torkar. Torken där vi torkar massan till önskad torrhalt. Samt balningslinjen där vi pressar massan till balar och emballerar dessa för vidare transport.

 

Tjänsten är en tillsvidareanställning placerad i Rockhammar.

Kvalifikationer

Minst godkända gymnasiebetyg.

 

Önskvärt med YH-utbildning eller motsvarande eftergymnasial utbildning eller minst 2 års yrkeserfarenhet.

 

Har du erfarenhet av skiftgång eller oregelbunden arbetstid är det ett stort plus.

 

B-körkort är ett krav. Truck och hjullastarkort ses som meriterande.

 

Du behärskar svenska och engelska, både i tal och skrift.

Personliga egenskaper

Du har ett uttalat tekniskt intresse med ett högt driv att skapa förändring. Du kommer att vara delaktig i utvecklandet av ett kreativt arbetsklimat och det är därför viktigt att du uppskattar att arbeta i grupp.
Du är empatisk, ser möjligheter och jobbar med humor och glädje.

För att uppnå uppställda mål bör du ha ett strukturerat arbetssätt. Som person bör du ha ett stort säkerhetstänkande, analytisk förmåga och ansvarskänsla.

Din personlighet och ditt beteende samspelar med Billeruds värderingar: Sätt kunden i fokus, Våga prova nytt, Driv förändring, och Värna om varandra.

Kontakt

Har du frågor eller funderingar om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta

rekryterande chef Marcus Haag: marcus.haag@billerud.com / +46703167717.

 

Har du frågor om rekryteringsprocessen ber vi dig ta kontakt med Lisa Ardesjö, HR Business Partner Frövi lisa.ardesjo@billerud.com / +46701677149

Liknande jobb:

Publicerad: 2023-05-22
  • Lund
  • Heltid
  • Sundsvall
  • Heltid