Snabbfakta

    • Skellefteå
  • Heltid
  • Rekrytering

Ansök senast: 2022-12-22

Skanska söker en Projektingenjör

Publicerad 2022-10-23


Med de investeringar som sker i Norra Sverige är vår målsättning att skapa en resursstark organisation med en bredd av kompetenser som kan erbjuda kunder och medarbetare en stabil verksamhet med tydliga arbetssätt och nära ledarskap. Vi tror att en nyckel till våra framgångar är att vi tillsammans arbetar med en värderingstyrd och teamorienterad kultur. Vi söker dig som vill vara med på resan, vår nya Projektingenjör. Skanskas husverksamhet Norra Norrland riktar in sig på nyproduktion och ombyggnation av bland annat kontor, skolor, sjukhus, bostäder och industriprojekt med ambitionen att vara en förebild inom svenskt näringsliv gällande hållbart samhällsbyggande, hälsa och säkerhet samt kundvärde. Låter detta spännande, skicka in din ansökan redan idag.

Om tjänsten
Som projektingenjör hos oss på Skanska har du en central roll i projektteamet. Du är nyckelpersonen som med stöd av produktionschef och arbetsledare ser till att allt flyter på i projektet. Tillsammans med övriga medarbetare skapar ni förutsättningar för en säker produktion med hög produktivitet, kvalitet och lönsamhet. Läs gärna mer om våra värderingar och roller på vår hemsida, https://www.skanska.se/om-skanska/jobba-hos-oss/ Rollen är en tillsvidareanställning med utgångsort Skellefteå.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Rollen innebär mycket kontakter med den egna projektgruppen och interna supportfunktioner, samt externa kunder, leverantörer, underentreprenörer och myndigheter. Dina arbetsuppgifter innehåller bland annat: • Planering • Inköp och materialförsörjning • Kvalitetsarbete • Ekonomisk uppföljning • Certifiering och hållbarhets uppföljning • Hantera upphandling och offerter

Vem är du?
Vi söker en lagspelare med driv och struktur. Vi tror att du är högskoleingenjör, civilingenjör eller har en likvärdig teknisk examen i grunden. Vi ser att du har några års erfarenhet av en roll inom branschen. På Skanska pratar vi om "det hållbara teamet", för att vara framgångsrik är du van att arbeta i team och du har en prestigelös framtoning. Din sociala förmåga blir viktig i relationen till både kunder och kollegor och vi sätter stort värde i personlig lämplighet. Du har ett genuint intresse för din roll, är strukturerad, målinriktad, ansvarstagande och har en vilja och nyfikenhet att utvecklas. Goda kunskaper i svenska och engelska krävs, liksom B-körkort.

Om verksamheten
Hos oss på Skanska blir du en del av ett företag som bygger morgondagens samhälle. Oavsett vilken roll du får har vi ett bra erbjudande till dig. Några tydliga exempel är aktiesparprogram, friskvårdsbidrag och möjlighet till förstärkt föräldrapenning. Vi lovar våra medarbetare ständig utveckling. Hos oss har du också möjlighet att lära av dina kollegor över hela Sverige och utvecklas mot nya roller. Våra medarbetare är vår främsta styrka och det är viktigt att du känner dig trygg hos oss. Vi vill att du ska trivas på jobbet och ha kul med dina kollegor. Vi lovar dig som medarbetare en ständig kompetensutveckling och tillhandahåller en rad internutbildningar, befattningsspecifika program och internationella utvecklingsmöjligheter. För oss är hälsa och säkerhet extra viktigt och det ligger även som grund för våra förmåner till dig som anställd på Skanska. Denna rekrytering gör vi i samarbete med Poolia.


Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på https://www.poolia.se. Poolia är ett registrerat rekryterings och bemanningsföretag, vi är auktoriserade av Kompetensföretagen och har kvalitetssäkrade processer och rutiner.

Liknande jobb: