Snabbfakta

    • Uppsala
  • Heltid
  • Rekrytering

Ansök senast: 2023-01-06

Sigma industri söker affärsinriktad ingenjör till ledande befattning

Publicerad 2022-11-07


Sigma Industry har vind i seglen och växer stadigt! Nu vill de förstärka teamet med en stark, karismatisk och affärsinriktad ledare. Är du en relationsskapande och närvarande ledare som triggas av business? Då kan det här vara drömjobbet för dig! Med entreprenörskapet i blodet ger de dig stora möjligheter och mycket frihet att utveckla och forma din egen verksamhet inom affärsområden som Mekanik, Embedded, Energisektorn, Processteknik och Automation/Smart produktion. Om det här gör dig nyfiken så finns det ingen tid att spilla! Sigma är beredda att slå till så fort de hittar rätt person för uppdraget. Ansök idag och bli en del av det härliga teamet i Uppsala!

Om tjänsten
Du kommer till en rolig och trivsam arbetsplats med glada medarbetare och trygga ledare. Bolaget är välskött, välfungerande och lönsamhetsdrivande med en privat ägarstruktur. Vidare får du möjligheter till entreprenörskap, personlig utveckling och bra ersättningsförmåner. Här är det korta beslutsvägar vilket leder till snabba resultat. Verksamheten i Uppsala har funnits i över sex år och består av tre team inom Process Assurance, Projektledning & Management samt Mekatronik & Embedded.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Arbetsuppgifterna ligger både på kundsidan där det gäller att upprätthålla befintliga kundrelationer och aktivt söka efter nya möjligheter, samt på personalsidan med ansvar för teamet, rekrytering, administration, löner, resultat etc. Du kommer både bearbeta nya kunder och marknadsområden men självklart också arbeta med redan befintliga kunder. Som ledare hos Sigma kommer du ha eget budgetansvar. Budgeten sätts årsvis men arbetet och prognoser utförs kontinuerligt på månadsbasis. De anställda är framgångsfaktorn och du kommer arbeta mycket med att coacha och stötta dina medarbetare. Rollen innefattar även att hitta nya fantastiska medarbetare till gruppen, där du som ledare till stor del kommer driva rekryteringsprocessen från start till mål. Här får du en inflytelserik roll där du blir en del av ledningsgruppen i Uppsala som idag består av två ledare, en gruppledare, en teamleader och en kontorskoordinator.

Vem är du?
Du har en eftergymnasial utbildning inom någon av ingenjörsdisciplinerna. Vidare har du en lämplig yrkesbakgrund inom process, produktion, embedded och gärna från Life Science/Medtech-sektorn. Vi ser gärna att du har erfarenhet av någon eller några av följande delar: konsultbranschen, att leda personal, budgetansvar och säljansvar. Vi tror också att du har ett etablerat nätverk i regionen och ett stort engagemang för att bredda det. Som person uppfattas du som omtänksam, lyhörd och karismatisk. Din ledarstil är inkluderande, framåtsträvande och tydlig. Högt uppsatta mål är din melodi och du ger dig inte förrän du fått de resultat du önskar. Kanske är du en frisk fläkt som kör så det ryker eller rent av en envis vinnarskalle? Oavsett är vi nyfikna på att få veta mer om dig!

Om verksamheten
Vi är större än någonsin! Sedan 2014 har vi växt från 80 till 350 medarbetare. Vi är verksamma på nio orter i landet, från Linköping i söder till Luleå i norr. Vår vision är att vara det ledande teknikkonsultbolaget där människan är i centrum. Tillsammans levererar vi produkter och tjänster till industrisveriges jättar. Vi har kompetens inom allt från processledning, produktionsteknik och projektledning till validering, QA och R&D. Vi tror på lagets kraft och vi behandlar varandra väl! Långsiktighet, arbetsglädje och framåtanda är våra ledord. Sigma har över 4800 medarbetare i tolv länder och ägs av Dan Olofsson-familjens holdingbolag Danir AB. Läs mer på: sigmaindustryeastnorth.se