Snabbfakta

    • Göteborg

Ansök senast: 2024-02-15

Sigma-Agent | Student på Chalmers

Publicerad 2023-09-18

Är du inne på ditt andra läsår, eller mer, på Maskinteknik eller Teknisk Design på Chalmers? Är du en social och utåtriktad student som vill knyta värdefulla kontakter och bredda ditt nätverk? Nu söker vi efter studentambassadörer för läsåret 2023/2024!

Vi söker studenter som vill vara vårat ansiktet utåt på Chalmers och agera länken mellan studenterna och oss. Som Sigma Agent får du möjligheten att ta initiativ och eget ansvar, anordna events och stå med oss på mässor för att synliggöra Sigma Industry och stärka vårt varumärke. Samtidigt som du får en inblick i hur det är att arbeta som konsult för ett av Sveriges största privatägda konsultbolag.

Vem är du?

För att axla rollen som SIW Agent tror vi att du är social och utåtriktad, du tar gärna egna initiativ och gillar att vara i händelsernas centrum. Denna roll är både en värdefull och rolig erfarenhet inför framtida examen och en förhoppningsvis fortsatt karriär på Sigma! Du kommer att få möjligheten att ta vara på ditt nätverk som du etablerat under din studietid, samt knyta värdefulla kontakter inför framtiden. Du är även den som kanaliserar information in till Sigma om vad som är viktigt för er studenter.

Arbetet innefattar cirka 10h/månad, men det är upp till dig hur mycket tid du vill lägga och när. Du kommer att vara drivande i att ge förslag på givande och roliga event samt utformning på dessa. Du kommer även att vara referens vid studentrekryteringar och hjälpa till internt vid behov och intresse.

Som studentambassadör har du både chefer och konsulter på Sigma som bollplank. Du kommer även att bli inbjuden till Sigmas interna event och aktiviteter.

Vilka är vi?

Som arbetsgivare har vi gjort oss kända för vårt personliga klimat och en kultur med stor öppenhet, delaktighet och med mycket energi. Vi tycker om att göra saker ihop och strävar efter en bra mix av jobb och fritid. Det kan vara AWs, event, träningsaktiviteter, alpresor eller inspirationsföreläsningar.


Och JA – vi har både en egen foodtruck och ett eget band :)

Kompetensutveckling har alltid varit viktigt för oss och förutom utvecklingsmöjligheter i ditt konsultuppdrag och diverse tekniska utbildningar har vi interna program för personlig utveckling. Flow by Sigma är ett program som fokuserar på bl.a balans i vardagen, hur man sätter och når personliga mål och hur man hanterar förändringar. Vi har även ett mentorsprogram och erbjuder också Linkedin Learning för de som är intresserade av digitala självstudier.

Sedan starten 2014 har vi haft en fantastisk utveckling. Tillsammans med våra dotterbolag Sigma Embedded Engineering och Sigma Energy & Marine är vi idag över 380 anställda. Vi finns även i USA och Norge.

Sök nu och bli en del av Sigma Industry Wests team av studentambassadörer!

Ansökningar hanteras löpande.

Kontakt

För mer information kontakta

Kim Stockman,
+46 702118092
kim.stockman@sigma.se

Liknande jobb:

Publicerad: 2023-09-27
  • Uppsala
  • Heltid
  • Sundsvall
  • Heltid