Servicetekniker

Publicerad 2023-08-28

Servicetekniker
Stockholm

Vi söker nu en kundfokuserad servicetekniker som vill fortsätta utveckla vårt serviceerbjudande. Service är en strategiskt viktig del av den tillväxtresa vi befinner oss i.

Hos oss blir du en del av vårt globala team. Vi skapar en vinnande kultur med hjälp av vår beteendebaserade värdegrund som bygger på att Utveckla organisationen, Utvecklas tillsammans och Utveckla oss själva. Genom att göra det enkelt för våra kunder samt vara modiga och inställda på framgång så utvecklar vi vår organisation och vår affär. 

Arbetsuppgifter
Som servicetekniker kommer du få en varierande vardag där du jobbar brett inom alla våra produktområden. Vi jobbar med produkter som är i teknisk framkant och av hög kvalité. I rollen kommer du att utföra servicejobb, installation och underhåll av dormakabas produkter ute hos våra kunder på exempelvis flygplatser, kontor, hotell och offentliga platser. Arbetet genomförs med hög kvalitet och på ett säkert sätt. Inom vårt servicekoncept ingår både hård- och mjukvara.

Tjänsten utgår från vårt kontor i Solna och resor förekommer främst inom Stockholmsområdet men även i övriga Sverige. 

Vad har Greger Öhman, After Sales Support, att säga om tjänsten och företaget?

"Att arbeta på dormakaba är både utmanande och roligt. Jag får vara delaktig i många beslut som rör mitt arbete och får gehör för mina idéer, vilket gör att jag känner frihet och ansvar under hela min arbetsdag.

Tycker du om att jobba med trevliga, kunniga kollegor och kunder samt produkter som håller hög kvalitet är det här du skall arbeta. dormakaba är en femstjärnig arbetsgivare, helt enkelt."

Dina kvalifikationer
För att lyckas i rollen som servicetekniker ser vi att du har tidigare erfarenhet av vårt produktområde alternativt erfarenhet från liknande branscher med dörr, hiss, portautomatik eller snarlik teknik. Vi ser att du har erfarenhet av att arbeta som servicetekniker, förstår arbetets natur och är bekväm med att hantera kundkrav, produktservice och installation. 

  • Relevant teknisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet
  • Erfarenhet av svagströmsinstallationer och mjukvara
  • Goda kunskaper inom IT, nätverk, samt kunskap om SQL-och servermiljö
  • Flytande svenska och engelska i tal och skrift
  • B-körkort
Du är en ansvarstagande, metodisk problemlösare som drivs av att utföra ett bra arbete med hög servicenivå. Du planerar, strukturerar och levererar dina åtaganden med kunden i fokus. Du trivs i sociala sammanhang och bygger förtroende hos våra kunder. Du är van vid att arbeta både självständigt och i ett dynamiskt team. 

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringskonsult Maria Ahlén, 0708-490288, och Josefine Petersson, 0702-501429, på Intenso Teknikrekrytering.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Om dormakaba
Vårt bidrag till ett tryggt samhälle för alla: Vi finns på platser där människor möts – runt om i staden eller runt om i världen. På skolor och universitet, på arenor, flygplatser, sjukhus och arbetsplatser. Vi arbetar med produkter för säkerhet, trygghet och hållbarhet på dessa platser, så att människor kan röra sig sömlöst genom sin vardag. Med över 150 års erfarenhet av att arbeta med åtkomst och säkerhet på olika marknader, fortsätter vi att förnya och leverera de bästa produkterna, lösningarna och tjänsterna till våra kunder runt om i världen. I Sverige är vi certifierade i ISO14001 och ISO9001.

Läs mer på https://www.dormakaba-scanbalt.com

Liknande jobb:

Publicerad: 2023-09-21
  • Lund
  • Stockholm
  • Heltid
  • Stockholm
  • Heltid